Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Dušan Alimpijević’ten Beşiktaş için iddialı mesaj

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş Başantrenörü Dušan Alimpijević, yeni sezon öncesi takımın kadro yapılanması ve EuroLeague hedefleri hakkında Mozzart Sport’a açıklamalarda bulundu.Deneyimli oyuncularla genç ve başarıya aç isimleri bir araya getirdiklerini belirten Alimpijević, EuroLeague’deki hedeflerinin yalnızca mücadele etmek olmadığını vurguladı.Alimpijević, “EuroLeague’de nasıl kazanılacağını bilen deneyimli oyuncularla, bu yoğun fiziksel tempoya ayak uydurabilecek genç ve başarıya aç oyuncuları bir araya getirdik. İki grup arasında iyi bir denge kurduğumuzu düşünüyorum. EuroLeague’e sadece yer almak için gitmiyoruz. Bu kulübün ve taraftarlarının hak ettiği mücadeleyi ortaya koymak ve karakterimizi sahaya yansıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.Kızılyıldız dönemini örnek gösterdiBeşiktaş’ın kadro planlamasında geçmiş deneyimlerinin önemli rol oynadığını belirten Alimpijević, Kızılyıldız’ın 2017/18 sezonunda yaşadıklarının kendisi için öğretici olduğunu söyledi.Sırp çalıştırıcı, Mozzart Sport’a yaptığı açıklamada, “Kızılyıldız’daki 2017/18 sezonunu hatırladığımda henüz genç bir antrenördüm ve ilk kez bu seviyede mücadele ediyordum. Haftada üç maç oynamanın ne anlama geldiğini, bu yoğun temponun oyuncular üzerindeki fiziksel ve mental etkisini ve geniş bir kadroya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu o dönemde yaşayarak öğrendim” dedi.“Karakter ve atletizme önem verdik”Bu deneyimlerin Beşiktaş kadrosunun oluşturulmasında etkili olduğunu ifade eden Alimpijević, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bu nedenle Beşiktaş’ın kadrosunu oluştururken oyuncuların karakterine ve atletizmine, ayrıca yoğun maç trafiğinin ardından hızlı toparlanabilmelerine çok daha fazla önem verdik.”Duhuliye.com