Magazin Editor
Magazin Habercisi
Dünya futbolunun en büyük yıldızları, Muhammed Salah için övgü dolu sözler söylerken; şimdi tüm bu övgülerin sahibi olan Mısırlı süperstar, Beşiktaş forması giymeye hazırlanıyor. İşte yıldız futbolcu hakkında söylenenler:"ÇALIŞTIRDIĞIM EN İYİ OYUNCU"Jürgen Klopp: “Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri Salah. Benim çalıştırdığım en iyi oyuncu.”"MUTLAK BİR EFSANE"Pep Guardiola: “Efsanelerden biri. Müthiş bir oyuncu ve Premier League için mutlak bir efsane.”"DÜNYANIN EN İYİSİ"Carlo Ancelotti: “Salah, kendi pozisyonunda dünyanın en iyi oyuncusu.”"EN İYİ 3 OYUNCUDAN BİRİ"Thomas Frank: “Salah, dünyanın en iyi üç hücum oyuncusundan biri.”"GEZEGENDEKİ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİ"Steven Gerrard: “Hiç şüphe yok; gezegendeki en iyi oyunculardan biri Salah.”"KİMSE ONUNLA UĞRAŞMAK İSTEMEZ"Thierry Henry: “Hiçbir savunmacı bütün maç boyunca Salah ile uğraşmak istemez.”"GERÇEK BİR KATİL!"Rio Ferdinand: “O tam bir bitirici, gerçek bir katil. Bir hücum oyuncusunun ihtiyaç duyduğu her şeye sahip.”"EN İNANILMAZ FUTBOLCULARDAN BİRİ"Alan Shearer: “Muhammed Salah dünyanın en inanılmaz futbolcularından bir tanesi!”"AYRICALIK"Jordan Henderson: “Salah’ın düzenli olarak ortaya koyduğu mükemmelliği izlemek bir ayrıcalık.”"YERİNİ DOLDURMAK ZOR"Virgil van Dijk: “Onunla çalışmak ve birlikte oynamak muhteşem. Yerini doldurmak son derece zor.”"NE KADAR ÇALIŞTIĞINA İNANAMAZSINIZ!"Roberto Firmino: “Salah’a büyük hayranlık duyuyorum. Oyun tarzını seviyorum ve ne kadar çalıştığına inanamazsınız.”"RONALDO KADAR ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR"Robbie Fowler: “Salah’ın vücudu bir tapınak gibi. Mesleğine tamamen bağlı ve Ronaldo kadar övgüyü hak ediyor.”"HARİKA BİR ROL MODEL"Ian Rush: “ Yalnızca kaliteli bir futbolcu değil, aynı zamanda harika bir rol model.”"MİRAS BIRAKTI..."Alisson Becker: “Salah, Liverpool tarihinin en önemli oyuncularından biri. Çalışma disipliniyle gelecek nesillere örnek olacak bir miras bıraktı.”"ONDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"Thiago Alcantara: “Ondan hem saha içinde hem saha dışında çok şey öğrendim. Tanıdığım en iyi profesyonellerden ve takım arkadaşlarından biri.”"ASLA TATMİN OLMAYAN BİRİ"Trent Alexander-Arnold: “Her gün daha iyi ve en iyi olmak isteyen, asla tatmin olmayan inanılmaz bir oyuncu.”"ADANMIŞLIĞIN SONUCU"Daniel Sturridge: “Büyük hücumcuların rakamlara karşı takıntısı olur. Salah’ta bu fazlasıyla vardı; ulaştığı seviye çalışmasının ve adanmışlığının sonucu.”"BENDE ÇOK DERİN BİR İZ BIRAKTI"Luis Diaz: “Her zaman daha iyi bir futbolcu ve daha iyi bir insan olmaya çalışıyordu. Bende çok derin bir iz bıraktı.”"İZLEMEK BÜYÜK KEYİFTİ"Andy Robertson: “Yaptığı işte en iyiye ve Liverpool formasını giyen en büyük oyunculardan birine dönüşmesini izlemek büyük keyifti.”"SONSUZA KADAR..."Joe Gomez: “Liverpool formasını giyen en büyük oyunculardan biri. Rakamları, zihniyetini ve bıraktığı mirası sonsuza kadar gösterecek.”"ÖRNEK BİR LİDER"James Milner: “Salah örnek bir lider! Bir üst düzey futbolcunun nasıl yaşaması gerektiğini hepimize gösterdi.”"BAŞKA HİÇ KİMSEDE GÖRMEDİM"Alex Oxlade-Chamberlain: “Salah’ın günün her saatinde yaptıklarını başka hiç kimsede görmedim. Başarılarının tamamını hak ediyor.”"MESSI'YE ÇOK BENZİYOR"Ronaldo Nazario: “Salah’ı çok seviyorum. İnanılmaz kaliteye sahip ve oyun tarzı Messi’ye çok benziyor.”"DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN"Antonio Conte: “Salah’ın dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu düşünüyorum.”"İLK SEZONUMU BANA ÇOK ZOR GEÇİRDİ"Rodri: “Premier League’de karşılaştığım en zor rakip Salah’tı. İngiltere’deki ilk sezonumu bana çok zor geçirdi.”"YALNIZCA MESSI'Yİ GÖRDÜM"Markus Babbel: “Salah’ın seviyesinde ve benzer gol rakamlarına sahip yalnızca Messi’yi gördüm. Kendi pozisyonunda dünyanın en iyisi.”Kaynak Sporxwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026