Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dun apar topar ameliyata alınan Fulden Uras takipcilerinden dua istedi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uzun suredir kanserle mucadele eden şarkıcı Fulden Uras, dun apar topar ameliyata alındı. Ameliyat kıyafetleriyle video ceken Uras, "Bu seneki bayram kıyafetlerim de bunlar oldu" diyerek sevenlerini duygulandırdı.
[h=3]"COK AĞRIM VAR"[/h]Uras, cektiği videoda şunları soyledi:"Herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nuksetti ama bu sefer cok acılı geldi. Normalde yarın ameliyat olmayı bekliyordum. Sokağa cıkma yasağı bitsin diye... Biz gerekli izinlerimizi aldık. Hocamız da hastaneyi ayarladı. Şuan tum testlerim yapıldı. Ameliyata gireceğim, Allah'ın izni ile sağlıkla cıkacağım. Cok mesaj atmışsınız. Hicbirine donemiyorum. Gercekten cok cok ağrım var. Goruşmek uzere inşallah ameliyattan sonra. Bugun biraz zor gecebilir... Kardeşlerim bilgi verecektir size... Beni duşunduğunuz icin, dualarınızda olduğum icin cok cok teşekkur ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram boyle oldu... "
dun-apar-topar-ameliyata-alinan-fulden-uras-takipcilerinden-dua-istedi-5eceb5b79ead3.jpg