Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duayen modacı ve koreograf Erez Eğilmez geri dönüyor!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
11,176
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İSTANBUL – Moda ve koreografi dünyasının duayen ismi Erez Eğilmez, uzun süren sessizliğini bozarak sahalara muhteşem bir dönüş yapıyor.

Erez Eğilmez 31


Sektördeki deneyimini yeni projelerle taçlandırmaya hazırlanan ünlü koreograf, iş dünyasının başarılı isimlerinden Black Cafe’nin sahibi Ümit Çağıltı ile güçlerini birleştirdi.

1000049587



Hem Podyumda Hem Müzikte Yeni Dönem
Erez Eğilmez, sadece koreografi alanında değil, müzik dünyasında da ses getirmeye hazırlanıyor. Yeni single çalışması 'Nefesimdeki Kan'ı dinleyicilerle buluşturmak için gün sayan Eğilmez, iş birliği yaptığı Ümit Çağıltı ile birlikte sektöre eski kalitesini ve vizyonunu geri getirmeyi hedefliyor. İkili, yapacakları büyük defile organizasyonlarıyla moda dünyasında yeni bir soluk getireceklerinin sinyalini verdi.

1000049619


Kıbrıs’ta Dev Organizasyon: "Dansların Melodisi"
İkilinin ilk büyük hamlesi ise Mart sonunda gerçekleşecek. Kıbrıs’ın en prestijli mekanlarından biri olan Deluxe Hotelde unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak. Hazırlıkları titizlikle sürdürülen "Dansların Melodisi" adlı görsel show, izleyicilere hem müzik hem de dansın eşsiz uyumunu sunacak.

Erez Eğilmez ve Ümit Çağıltı ortaklığıyla hayata geçecek olan bu dev prodüksiyonun, Kıbrıs’ta sezonun en çok konuşulan etkinliği olması bekleniyor.