Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doya Doya Moda'nın eski yarışmacısı Yaprak Sultan, kilosu yuzunden eleştirilince tup

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda isimli yarışmaya katılan Yaprak Sultan, sosyal medya uzerinden kilosu hakkında yapılan kotu yorumlara maruz kaldı. Buyuk beden kadınların yarıştığı Doya Doya Moda'dan elenen yarışmacı, YouTube kanalına yuklediği videoların altına yapılan olumsuz yorumların ardından fazla kilolarından kurtulmak icin mide kucultme ameliyatı oldu.
[h=3]"HAKARET İCEREN YORUMLAR ALDIM"[/h]Siber saldırıya uğradığını belirten Yaprak Sultan, konu hakkında şunları soyledi: "Katıldığım 'Doya Doya Moda' adlı moda yarışmasından sonra kilomla ve gorsellikle aşırı siber saldırıya uğradım. Bir başka YouTube videomun altında yaklaşık 9000 yorum yapıldı ve %80 hakaret iceren yorumlardı."
doya-doya-moda-nin-eski-yarismacisi-yaprak-sultan-kilosu-yuzunden-elestirilince-tup-mide-ameliyati-oldu-5ec83197d559d.jpg

[h=3]"KİLO ALMAMI DURDURAMIYORDUM"[/h]"Psikolojik yonden sarsılmıştım. Doğuştan kronik hastalığım olduğu icin kilo almamı bir aralar durduramıyordum. Ama ben kendimle barışık biriyim. Elimden gelen her şeyi denedim."
[h=3]"MART AYINDA AMELİYAT OLDUM"[/h]Kilolarından kurtulmak icin gunlerce ac kaldığını soyleyen Sultan, "Bu yaşıma kadar 18 ameliyat gecirdim. Evet ameliyata kesinlikle karşıydım ama saldırılar o kadar ağır oldu ki mart ayında ameliyat oldum ve iyi ki ameliyat olmuşum. Keşke daha once olsaymışım. Uzucu olan, kendi isteğimizle değilde boyle insanların baskısıyla ameliyat olmamız." dedi.
doya-doya-moda-nin-eski-yarismacisi-yaprak-sultan-kilosu-yuzunden-elestirilince-tup-mide-ameliyati-oldu-5ec83197e0187.jpg

doya-doya-moda-nin-eski-yarismacisi-yaprak-sultan-kilosu-yuzunden-elestirilince-tup-mide-ameliyati-oldu-5ec83198273f2.jpg