Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğa, ‘ben de gormezden gelemedim’ dedi ve sert konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabı uzerinden corona virusu salgınından korumak adına uzerine titrediğimiz ancak sonrasında cok farklı bir boyuta giden 'yaşlılara bakış acısı' konusuna değindi. Sosyal medyada bir suredir devam eden ve hatta saygısızlık boyutana varan ‘yaşlı’ şakalarına Doğa Rutkay Kamal da tepki gosterdi. Pek cok unlu isim gibi o da bu saygısızlığa giden surecten sıkılmış olacak ki tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gosterdi. Kendilerini ev karantinasına alan pek cok kişinin sesi olan Kamal, şoyle konuştu:
“Virusu bize yaşlılarımız bulaştırmıyor. Virus yaşlılarımıza zarar veriyor. Hızlı etkiliyor ve coğu hayata veda ediyor. Oncelikle yaşlılarımızı korumak icin evde kalmak zorundayız. Yaşlılarımız biraz huysuz, soz dinlemez, asi olsa da bizler onların koruyucuları olmalıyız. Sanki cezalılarmış gibi hissetmelerine engel olmalıyız.
Bilmeliler ki onları korumak adına geldi bu kısıtlama. Ustlerine titrememiz, yardımcı olmamız gereken şu zamanlarda onlara “sozde gencler” tarafından yapılan edepsiz şakaları hatta “eşek” şakalarını gormezden ben de gelemedim. Uzuldum oflelendim. Ancak moral bozmayalım, bizim aslan gibi genc arkadaşlarımız da var. Boyle defolu tipleri gordukce kıymetleri eminim daha da artacak. Bu zor gunler madalyonun her iki tarafını da gosterecek. Sabırlı olup, sevdiklerimle sarmaş dolaş olacağımız gunleri iple cekiyorum! Her şer de var bi hayır. Bunu da buraya yazın. Guzel gunler mutlaka gelecek bakın”