Kim Ji Won, Queen of Tears‘ın büyük başarısından iki yıl sonra Doctor X: Mafia in White ile ekrana geri döndü ve daha ilk bölümden iki önemli reyting rekoruna imza attı. SBS’nin yeni tıbbi draması, ilk saat içinde yüzde 25.34’lük gerçek zamanlı reyting oranına ulaşarak 2026’nın gerçek zamanlı reyting rekorunu kırdı. Aynı zamanda ilk bölüm, ülke genelinde yüzde 11.4 reyting oranı elde ederek kendi saat diliminde birinci sıraya yerleşti ve 2026 yılında ilk bölümüyle çift haneli reytinge ulaşan ilk Kore dizisi oldu. Yayın, 2.2 milyondan fazla televizyon izleyicisini ekran başına topladı.
Doctor X: Mafia in White, sıra dışı kişiliği kadar üstün cerrahi yetenekleriyle de öne çıkan Gye Su Jeong (Kim Ji Won) karakterini konu alıyor. Jang Hee Suk tarafından işletilen bir doktor yerleştirme ajansı aracılığıyla Guseo Üniversitesi Hastanesi’ne atanan Gye Su Jeong, hastanedeki yolsuzluklara ve mantıksız uygulamalara korkusuzca meydan okuyor. Hastane müdürü Bu Seung Gwon ve tıp stajyeri Park Tae Gyeong ile kurduğu ilişkiler ise profesyonel yolculuğunu giderek karmaşık hale getiriyor.
İzleyiciler, Kim Ji Won‘un zekâ ve cerrahi uzmanlığı isyankâr bir kişilikle harmanlayan performansını dizinin en büyük artılarından biri olarak gösteriyor. Dizi, abartıdan uzak doğal mizahı ve güçlü oyuncu kadrosuyla da övgü topladı. Öte yandan bazı izleyiciler müziklerin akılda kalıcı olmadığını ve Japon orijinaline kıyasla ilk bölümün yeterince özgün hissettirmediğini belirtti. Doctor X: Mafia in White, MyDramaList’te şu anda 10 üzerinden 8.2 puanla güçlü bir başlangıca imza atmış durumda.
Netizen yorumları:
Kaynak: kbizoom
The post Doctor X: Mafia In White İlk Bölümüyle 2026’nın İki Reyting Rekorunu Birden Kırdı appeared first on KoreZin.
Doctor X: Mafia in White, sıra dışı kişiliği kadar üstün cerrahi yetenekleriyle de öne çıkan Gye Su Jeong (Kim Ji Won) karakterini konu alıyor. Jang Hee Suk tarafından işletilen bir doktor yerleştirme ajansı aracılığıyla Guseo Üniversitesi Hastanesi’ne atanan Gye Su Jeong, hastanedeki yolsuzluklara ve mantıksız uygulamalara korkusuzca meydan okuyor. Hastane müdürü Bu Seung Gwon ve tıp stajyeri Park Tae Gyeong ile kurduğu ilişkiler ise profesyonel yolculuğunu giderek karmaşık hale getiriyor.
İzleyiciler, Kim Ji Won‘un zekâ ve cerrahi uzmanlığı isyankâr bir kişilikle harmanlayan performansını dizinin en büyük artılarından biri olarak gösteriyor. Dizi, abartıdan uzak doğal mizahı ve güçlü oyuncu kadrosuyla da övgü topladı. Öte yandan bazı izleyiciler müziklerin akılda kalıcı olmadığını ve Japon orijinaline kıyasla ilk bölümün yeterince özgün hissettirmediğini belirtti. Doctor X: Mafia in White, MyDramaList’te şu anda 10 üzerinden 8.2 puanla güçlü bir başlangıca imza atmış durumda.
Netizen yorumları:
- The Trauma Code ile Doctor X‘in buluşması gibi. Tam da sevdiğim türden bir hikâye. Şimdiden tamamen bağlandım ve yarını iple çekiyorum!
- Açıkçası en büyük sorunum arka plan müziklerinin ne kadar sıkıcı olduğu, özellikle orijinaliyle kıyaslayınca. Mesela hastane müdürünün etrafta dolaştığı sahnelerdeki müzik ya da anlatım sırasındaki müzik. Orijinalinde o anlar beni hemen heyecanlandırıyordu ama burada neredeyse hiç uğraşılmamış gibi. Çok yazık. Genel olarak yine de oldukça başarılı bir uyarlama. Kim Ji Won ve Lee Jung Eun harikalar ve orijinal karakterlerin ruhunu gerçekten yakalamışlar. Yine de dans kulübü sahnesindeki orijinal açılış müziğini çok daha fazla tercih ederim.
- İlk bölüm kesinlikle çılgıncaydı! Karakterine anında âşık oldum. Bir de normalde canlandırdıkları karakterlerden nefret ettiğim o kadar çok oyuncu var ki, haha. Bence bizi harika bir dönem bekliyor ve Dr. Kim ile Dr. Baek’ten sonra favoriler listeme bir doktor daha eklemek üzereyim: Dr. Gye!
- Japon versiyonunu izlemedim ama şu ana kadar gördüklerime dayanarak ilk bölümü gerçekten beğendim. Oldukça iyiydi ve bana biraz Dr. Romantic havası verdi.
- Kim Ji Won hayranlarını asla hayal kırıklığına uğratmaz.
Kaynak: kbizoom
The post Doctor X: Mafia In White İlk Bölümüyle 2026’nın İki Reyting Rekorunu Birden Kırdı appeared first on KoreZin.