Magazin Editor
Magazin Habercisi
Hemen hemen 5 bin Divan Kurulu üyesine ulaştığımız söyleniyor. Salon ücretleri pahalı diye, belli ki ulaşımı zor bir yer tercih edilmiş. Açılışta tam sayıyı bilmesem de görevli ve misafirlerin de içeriye alınmasıyla birlikte ya 500 kişi vardı ya yoktu. Son konuşmalara doğru ise 20 kişi kalmış bir Divan Kurulu toplantısı yaşadık. Yeni Divan Kurulu üyesi olan arkadaşlar bile bir heyecanla salonu dolduramadı. Bunun sebebi de malum: tercih edilen yerin uzaklığı. Böyle olacağı belliydi; ısrarla orayı tercih etmelerine bir anlam veremedim.Gelelim bir başka konuya: Mevcut yönetim, borcu kısa bir süre zarfında oldukça artırdığı hâlde bunu bir başarı gibi göstermesine inanın çok şaşırdım. Güçlü sponsor bulmakta zorlanan bir camia olduk. Sayın Rahmi Koç’a Allah uzun ömürler versin; eğer o da olmazsa hâlimizi düşünmek bile istemiyorum. Maalesef sportif başarı gelmediği için yeni nesilde de yokuz. Yeni üye sayımızı artırmak yerine kaliteye önem vermemiz gerekiyor. Salonlara sığmayacak sayılara ulaştık ama hep aynı kişiler etrafında dönen bir camia hâline geldik.Beşiktaş’ın hakları yeniyor. Divan Kurulu’nda buna tek değinen bir kişi oluyorsa, hâlâ yönetime sevimli görünmek için kürsüye çıkıp konuşma yapılıyorsa sözün bittiği yerdeyiz. Bugün her Beşiktaşlı buna tepki göstermeli. Kulüp olarak lobimiz zayıf olabilir ama bugün taşları yerinden oynatacak şekilde ortak hareket edilirse, her türlü oyunu bozacak bir taraftar grubumuz var.Masis Kuyumcu / Duhuliye.com