Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DİVA BÜLENT ERSOY’UN KARAKUTUSU YÜZÜAK KONUŞTU

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
DİVA BÜLENT ERSOY’UN KARAKUTUSU KONUŞTU: BENİM OLMADIĞIM FİLM EKSİK KALIR

“Ben Bülent’in karakutusuyum.”
diyen Mehmet Yüzüak; “Ben esasında onun kara gün dostuyum. Bülent Ersoy bana çok güzel günler yaşattı, hiçbirini unutmadım.” dedi.

Bülent Ersoy Mehmet Yüzüak-1

Söz yazarı Mehmet Yüzüak gazeteci Olcay Ünal Sert’e yaptığı açıklamada; “Ersoy bana neler yaşatmadı ki; ben onun yaşattıklarını hep aklımda tutuyorum. Bir ay Avustralya da turnede çok güzel günler geçirdik. Yakışıklılığı ile nam salan erkek arkadaşı Cumhur Türkoğlu da vardı yanımızda. Çok dürüst ve iyi bir insandı. Babadan zengindi. Türkiye’nin Divası canım arkadaşım bana özel parti yaptı denizin ortasında, 2 şubat olan doğum günümü ilk defa onun isteğiyle yazın ortasında denizin içinde pasta keserek kutladık. Benim koluma girdi, o kolay kolay kimsenin koluna girmez.” dedi.

Mehmet Yüzüak Bülent Ersoy Kol Kola

"Eski dost düşman olmaz" diyen Mehmet Yüzüak, yanlış bilinen doğruları da anlattı.

Bülent Ersoy 1980

80’li yıllarda yemekten zehirlendiğinde Bülent Ersoy’u hastaneye yetiştirdiğini söyleyen Mehmet Yüzüak; “Herkes intihara teşebbüs etti diye bilir, basına da öyle yansımıştır, doğrusu yemekten zehirlenmişti” diye konuştu.

Bulent Ersoy Mehmet Yuzuak 12 Eylül 1980 Sonrası

Mehmet Yüzüak; “Neler yaşamadık ki; 12 Eylül de birlikte mahkemede yargılandık, Deniz Baykal’la Ankara da buluştuklarında yanında yine ben vardım, yıllar sonra o konuyla ilgili dava da beni şahit gösterdi. “ dedi.

Mehmet Yüzüak Bülent Ersoy Avustralya Turnesinde

BENİM OLMADIĞIM FİLM EKSİK KALIR

Bülent Ersoy’un hayatının film olacağının hatırlatılması üzerine Mehmet Yüzüak; “Bülent Londra da operasyon geçirdikten sonra taze bir kadınken film başlamalı. Benim olmadığım film eksik kalır. Onu Oya Aydoğan ve Nur Yerlitaş ile de ben tanıştırdım. En şaşalı zamanlarında, birlikte yargılandığımız o sıkıntılı günlerde hep ben vardım yanında, o günleri birlikte yaşadık. “ dedi.

Bulent Ersoy Mehmet Yuzuak

KLİBİNDE DE OYNADI
Diva Ersoy’un klibinin bir bölümünün de kendi evinde çekildiğini belirten Mehmet Yüzüak; “Daha Benden Ayrılmadan” şarkısında ben de eşlik ettim. Gülhane konserlerinde, gazino günlerinde hep ben vardım yanında… dedi.

Bülent Ersoy Kuşadası 24.8.2026

Diva Ersoy’un seyirciyle yaşadığı polemikle ilgili olarak Mehmet Yüzüak; “Hasta hasta sahneye çıkmış, kendisini bekleyen hayranlarını kırmamak için. Bu taktir edilmesi gereken bir durumdur. Tabii ki seyirciye yanıt vermeden programına devam etse onun için daha iyi olurdu. " dedi.

Bülent Ersoy Zeki Müren 80'Ler
Efsane söz yazarı Mehmet Yüzüak; "Zeki Müren’i hiç seyirciyle tartışırken gördünüz mü görmediniz, esasında Bülent de öyle bir şey yapmazdı, rahatsızlığın etkisiyle yanıt vermiş olabilir.” dedi.

Bülent Ersoy Mehmet Yüzüak Ali Tekintüre

Bülent Ersoy, söz yazarı ve besteci Osman İşmen, Ali Tekintüre ve Mehmet Yüzüak ile birlikte görülüyorlar.

Bülent Ersoy Tercüman Gazetesi 1 Şubat 1982
Bülent Ersoy'un hastaneye kaldırıldığında çok miktarda Optalidon aldığı iddia edilmişti...
Bülent Ersoy Biz Ayrılamayız Filminde

Diva Bülent Ersoy, 'Biz Ayrılamayız' adlı sinema filminde İsmet Özhan ile birlikte görülüyorlar.