Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dilay Kemer Yoğun Bakıma mı Alındı?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dilay Kemer’in yoğun bakıma kaldırıldığı yonundeki iddialar sosyal medyada gundem oldu. FB TV’nin genc sunucusu Dilay Kemer hakkındaki ilk acıklama ise calıştığı kurumdan geldi.
Dilay Kemer, ilik nakli olup eski sağlığına kavuşmuştu. Ancak Kemer, mujdeli haberi duyurduktan kısa bir sure sonra tekrar kansere yakalandı. İkinci kez kansere yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran guzel sunucunun yoğun bakıma alındığı iddia edildi.
FB TV’DEN ACIKLAMA GELDİ
İddiaların ardından bir acıklama yapan FB TV, Dilay Kemer’ın yoğun bakıma alındığını doğruladı. FB TV, resmi Twitter hesabında şu acıklamayı yaptı: ‘Kanalımızın sevilen yuzu Dilay Kemer’e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!’
İKİNCİ KEZ YAKALANDIĞINI ACIKLAMIŞTI
Genc sunucu, sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla ikinci kez kansere yakalandığını duyurmuştu: ‘Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gununde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi gunum... Aradan gecen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal cok değiştim ama umuyorum ki artık bugun son. Allah’ın izniyle bugun 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki surecin uyumlu, kolay, sağlıklı gecmesi icin dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gucunuze ihtiyacım var, bana bugune kadar sevginizi hissettiren guzel kalplerinizden opuyorum’