Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dilan Cıtak Tatlıses: Sabrımın sonuna geldim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İbrahim Tatlıses’in 23 yıl aradan sonra nufusuna kabul ettiği kızı Dilan Cıtak Tatlıses, onceki gun sevgilisi Levent Dorter ile Cihangir’de goruntulendi. Tatlıses, oyuncu Ozan Guven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddete dair “Once inanmak istememiştim. Ama şimdi cezayı hak ettiğini duşunuyorum. Ben hicbir erkek tarafından şiddete maruz kalmadım. Allah korusun. Evde Levent ile kavga ettiğimiz zaman hemen başka odaya gecer. Bana el bile kaldırmadı. Tamam belki itiş kakış olabilir ama bu daha otesine asla gecemez" dedi. İbrahim Tatlıses ile ev yuzunden arası acılan Tatlıses, “Babanız ile barıştınız mı?” sorusu karşısında gerildi: "Sular durulmadı. Bunca zaman bana yapılan bircok haksızlığa boyun eğdim. O taraftan ismi lazım olmayan birileri işime bile engel olmaya calıştı, yapımcımı taciz etti, hep sustum. Bunları babamın bildiğini zannetmiyorum. Ne var ki, cevresi benimle ilgili dolduruşa getiriyor. Sabrımın sonuna geldim, patlamak uzereyim. Madden manen eksi bakiyedeyim. Enerjim tukendi. Tum sorularınızı babama sorun, en guzel yanıtlar onda saklı."
dilan-citak-tatlises-sabrimin-sonuna-geldim-5f0f38f49308b.jpg