Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Didem Soydan, kendisine hakaret eden takipçisinden şikayetçi oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
didem-soydan-kendisine-hakaret-eden-takipcisinden-sikayetci-oldu.jpg

Ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Gunaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine gore, sosyal medya hesabı uzerinden bir takipcisinin kendisine sinkaflı sözlerle hakaret ettiğini belirten Soydan, 'Keva..' şeklindeki mesajla itibarının zedelendiğini kaydetti. Şikayet uzerine soruşturma başlatıldı. Unlu mankene mesaj atan kullanıcının 28 yaşındaki F.A. olduğu tespit edildi.
2.5 YIL HAPİS İSTEMİ

F.A., boyle bir paylaşım yapıp yapmadığını hatırlamadığını beyan edince dosya, Uzlaştırma Buro'suna gonderildi. Fakat Soydan, kendisine yapılan hakareti affetmedi. Savcılık F.A. hakkında hakaret sucu kapsamında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava actı. Dava, ilerleyen gunlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde gorulecek.
"HASTANEYE AMELİYATA DEÐİL COVID TESTİ YAPTIRMAYA GİTTİM"

Ote yandan Macka Parkı'nda kopeğini gezdirirken goruntulenen Didem Soydan, gecen hafta apandisit ameliyatı olmak icin değil, korona testi yaptırmak icin hastaneye gittiğini soyledi: "Hastaya mı benziyorum? Kopeğimle koşup zıplıyorum. Hastaneler gunduz kalabalık diye testi gece yaptırdık" ifadelerini kullandı.
didem-soydan-kendisine-hakaret-eden-takipcisinden-sikayetci-oldu-5fac28bfeff3b.jpg

didem-soydan-kendisine-hakaret-eden-takipcisinden-sikayetci-oldu-5fac28c00897d.jpg

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur