Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Didem Soydan, Bartu Kucukcağlayan’ın mesajlarını ifşa etti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
didem-soydan-bartu-kucukcaglayan-in-mesajlarini-ifsa-etti.jpeg

Didem Soydan ve Bartu Kucukcağlayan’ın yazışması sosyal medyada gundem oldu. Gecen gun Didem Soydan Instagram hesabından “Mucbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve hali hazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz?” eleştirisinde bulundu.
didem-soydan-bartu-kucukcaglayan-in-mesajlarini-ifsa-etti-601d19957f54d.jpeg
Bu paylaşım sonrası Didem Soydan’a ‘Mucbir Sebepler’ programını sunan Bartu Kucukcağlayan ozelden mesaj attı. Soydan’ın acıklamasını yanlış anlayan Kucukcağlayan “Bize neden kızıyorsun?” diyerek unlu modele serzenişte bulunup ardından da “Hadi barışalım” dedi.
KUCUKCAĞLAYAN SOYDAN’I ENGELLEDİ
“Bana da sinirlenme be” diyen Bartu Kucukcağlayan ardından ise Didem Soydan’ı engelledi. Bunu fark eden Soydan ise mesajları ifşa etti.
Soydan paylaşımında “Hayır anlamadım programa katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Buyuk sacmalık goruntuluyorum ama iyi oldu bu surecte. Ya da programın yıldızı parlayan veya hali hazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mucbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak unluler neyse her iki sebep de ilginc” dedi.
didem-soydan-bartu-kucukcaglayan-in-mesajlarini-ifsa-etti-601d1995b3402.jpeg
İlginizi Cekebilir
didem-soydan-bartu-kucukcaglayan-in-mesajlarini-ifsa-etti-601d199607c4f.jpeg
Gulşen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sozlerine tepki sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur