Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Didem Erol ile Nathan Cowles evlendi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
didem-erol-ile-nathan-cowles-evlendi.jpeg

Oyunculuk kariyerine Amerika’da devam eden Didem Erol, adını Serah Henesey olarak değiştirdi ve kendine yeni bir hayat kurdu.
Uzun suredir Nathan Cowles ile aşk yaşayan Didem Erol, surpriz bir kararla dun nikÂh masasına oturdu.
Erol, guzel haberi Instagram hesabından şoyle duyurdu:
“Aralık 30, 2020 bugun sevgilim, aşkım ve en iyi dostuma ‘Evet’ dedim. Sevgili Nathan en buyuk mutluluğum… (1 yıllık pandemide bile beni her gun kahkahalarla guldurebilecek tek adamsın) ve en buyuk nimetimsin…”
“Seni bulmak icin uzun zaman bekledim. Beklememe değdin. Teşekkur ederim. (Ailelerimiz seyahat edemediği icin duğun yapmadık, pandemiden sonra ailelerimiz ve sevdiklerimizle kutlamayı istiyoruz)”
didem-erol-ile-nathan-cowles-evlendi-5ff078b0bfe7b.jpeg
“Kimse bana Didem demiyor artık. Serah diye tanıyacaklar” diyen Erol, “Yenilendim, cok değiştim. Son dort yıl spirituel eğitim aldım Los Angeles’ta. Dort yıldır icsel bir yolculuğa cıktım. Turkiye’de bize hep soylenen bir şey vardır; ‘insan 7’sinde neyse 77’sinde de odur’ diye. Biz buna inanıyoruz, oysa değişim mumkun” ifadelerini kullanmıştı.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur