Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Derbi sonrası kritik zirve!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında nefes kesen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi geride kaldı. Şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip olan dev maçta gülen taraf 3-0'lık skorla Galatasaray oldu. Tedesco'nun geleceği tartışılıyor Müsabakanın ardından ise üst üste alınan puan kayıpları nedeniyle bir kez daha Tedesco'nun geleceği tartışma konusu oldu. "Takım adına kararlar alacağız" Derbinin ardından konuşan futbol şube sorumlusu Ertan Torunoğulları, 'Sakın Ha' sezonu herkese hayırlı olsun, biz de en kısa sürede yönetim kurulu olarak toplanıp yönetim ve takım adına kararlar alacağız ve sizlere bunları açıklayacağız." ifadelerini kullandı. Gelinen noktada Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun gün içinde bir toplantı yapması bekleniyor. Kritik zirvede radikal kararların çıkma ihtimali söz konusu. Teknik direktör Domenico Tedesco'nun yanı sıra bazı futbolcular hakkında da karar verilmesi bekleniyor. Tedesco'nun performansı İtalyan çalıştırıcı, sarı-lacivertlilerin başında çıktığı 45 maçta 26 galibiyet ve 12 beraberlik alırken, 7 kez kaybetti. 2.00 maç başına puan ortalaması yakalayan Tedesco, Süper Kupa'da da şampiyonluğa ulaştı. Kadro dışı ihtimalleri Ayrıca yönetimini, takımda disiplini bozan ve aidiyet duymayan bazı oyuncuları kadro dışı bırakma ihtimali de konuşuluyor. (Sabah)