Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu İclal Aydın, kuzeni Tulin Alpgunduz'un İzmir depreminde hayatını kaybeden ikizleri Sayra ve Cınar Alpgunduz'e sosyal medya hesabından paylaştığı duygu dolu sozlerle veda etti. Aynı gun hayata merhaba diyen ikiz kardeşler Cınar ve Sayra Alpgunduz, depremin yıktığı Rıza Bey Apartmanı’nda yine el ele can verdi. Deprem onları hem hayattan kopardı hem de hayallerini yarım bıraktı.
Cınar’ın gozu goklerdeydi, pilot olmak istiyordu. Sayra ise hayat kurtarmak icin doktor olmayı hayal ediyordu…
İkizler icin gozyaşları sel oldu…
“SESLERİ GELİYOR DİYE HABER GELİNCE…”
Oyuncu İclal Aydın ise kuzeni Tulin Alpgunduz’un vefat eden ikizleri Sayra ve Cınar icin Instagram hesabından yurek yakan bir paylaşım yaptı.
Aydın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Nasıl anlatılır, nasıl yazılır bilemiyorum. Anneleri Tulin cocukluğumuzda oyunlar kurduğumuz, kalabalık yaz tatillerimizde koyun koyuna uyuduğumuz kuzenim. Cumartesi oğleden sonra ‘cocukların sesini duymuşlar, yaşıyorlarmış’ haberi geldi kardeşimden. Dunyalar bizim oldu. Sonra umutlu ve sevincli bir bekleyiş başladı. Gece oluyor, saatler geciyor. Butun aile birbirimize soruyoruz. Yeni bir haber var mı?”
“DUNYA UZERİNDE TESELLİNİN OLMADIĞI BİR AN”
“Sonra… Sonrasını biliyorsunuz. Sessizliğin icindeki kabulleniş. Depremin ilk dakikasından bu yana kimlerle konuştum, neler olup bitti bulanık bir ruya gibi şu anda. Cok umutluyduk cok. Ailem, arkadaşlarımız, komşularımız, hic tanışmadığımız insanlar, butun ulke. Birlikte dua ettik, birlikte ağladık. Birlikte umutlandık. Yavrularımız cennettedir biliyorum. Dunya uzerinde tesellinin olmadığı bir an bu. İzmir depreminde yavrularımızla beraber hayatını kaybeden canlara rahmet kalana sabır ver Allah’ım.”
İlginizi CekebilirCınar pilot, Sayra doktor olmak istemiş
Son guncelleme: 13:00 - 04.11.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur