Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı Deniz Seki, konuk olduğu sabah programında pandemi karantinasında yaşadığı sıkıntıları ve aşk hayatına dair carpıcı acıklamalar yaptı. Aşk uzerine duygusal bir konuşma yapmayı secen Seki, “aşk kadını” soyleminden sıkıldığını belirtti. Romantik şarkıların kralicesi Deniz Seki, “Demet ve Alişan İle Sabah Sabah” programının konuğu oldu. Yakın dostu Demet Akalın ile karantina suresince telefonla iletişim halinde olduklarını belirten başarılı şarkıcı, normalleşme adımlarının atılmasıyla beraber cıktığı Bodrum sahnesindeki mutluluğunu anlattı.
Muhabirin “Aşk olsun” sozu uzerine aşk hayatıyla ilgili samimi acıklamalarda bulunan Seki, “Aşkı ararsan bulamazsın. Aşk kendisi gelir. Aşk konuşulacak bir şey değil; ancak hissedilebilir. Aşk kadını soylemini de yanlış buluyorum. Deniz'im ben su gibi Deniz!” ifadelerini kullandı.
“YUVARLAK HATLI BİR KADINIM”
Karantina doneminde kilo aldığını belirten Deniz Seki, unlulerin yaşam kocu Şeyma Coşkun ile diyet kampına girdiğini soyledi. Fazla kilolarıyla her daim eleştirilen Deniz Seki, “Ben hicbir zaman sıfır beden olmadım. Olmayı da duşunmuyorum. Ben yuvarlak hatlı bir kadınım ve bu halimi seviyorum” dedi.
Muhabirin “Aşk olsun” sozu uzerine aşk hayatıyla ilgili samimi acıklamalarda bulunan Seki, “Aşkı ararsan bulamazsın. Aşk kendisi gelir. Aşk konuşulacak bir şey değil; ancak hissedilebilir. Aşk kadını soylemini de yanlış buluyorum. Deniz'im ben su gibi Deniz!” ifadelerini kullandı.
“YUVARLAK HATLI BİR KADINIM”
Karantina doneminde kilo aldığını belirten Deniz Seki, unlulerin yaşam kocu Şeyma Coşkun ile diyet kampına girdiğini soyledi. Fazla kilolarıyla her daim eleştirilen Deniz Seki, “Ben hicbir zaman sıfır beden olmadım. Olmayı da duşunmuyorum. Ben yuvarlak hatlı bir kadınım ve bu halimi seviyorum” dedi.