Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deniz Bulutsuz’dan Muge Boz’un eşi Caner Erdeniz’e cinsel taciz davası!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
deniz-bulutsuz-dan-muge-boz-un-esi-caner-erdeniz-e-cinsel-taciz-davasi-5f032abe1106b.jpeg
Ozan Guven ile Deniz Bulutsuz arasındaki darp suclamasının soruşturması devam ediliyor. Karşılıklı olarak her iki isim de birbirlerini darp ile suclarken, her ikisinin de doktor raporu aldığı ortaya cıktı.Ozan Guven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un iddialarının ardından kendisinin saldırıya uğrayan taraf olduğunu belirterek karşı dava acmıştı.
Bu gelişmeler magazin basınında bir kac gundur gundemden duşmedi. Bir başka detay daha ortaya cıktı. Muge Boz’un eşi Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile Deniz Bulutsuz arasında da sorunlar yaşanmış.
deniz-bulutsuz-dan-muge-boz-un-esi-caner-erdeniz-e-cinsel-taciz-davasi-5f032abe26b3a.jpg

Deniz Bulutsuz, Caner Erdeniz hakkında sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı davası acmış.
Caner Erdeniz cinsel saldırı sucundan 2 yıl hapis istemiyle yargılandı. Bebek’te bulunan bir barda 11 Eylul 2016 tarihinde Deniz B. isimli kadına yonelik cinsel taciz sucundan 5 bin 400 lira para cezasına carptırılan basketbolcu Caner Erdeniz, kararın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılandı.
Erdeniz, sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı sucundan iki yıl hapis cezasına carptırıldı. Mahkeme, sanık Erdeniz hakkındaki hukmun acıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
deniz-bulutsuz-dan-muge-boz-un-esi-caner-erdeniz-e-cinsel-taciz-davasi-5f032abe838e9.jpg

Muge Boz ve eşi Caner Erdeniz bu davadan sonra 2020 yılı Şubat ayında bir video hazırlamıştı. Caner Erdeniz, bu videoda kendisini savunmuştu. Muge Boz da her şartta eşinin yanında olduğunu anlatmıştı.
Muge Boz, gun paylaştığı mesajında şu detayları aktarmıştı:
“Caner’le olan ilişkimizi en başından beri tum samimiyetiyle sizlerle buradan paylaştım. O nedenle cok sevdiğim eşim hakkında medyada yer alan yargı kararı haberleriyle ilgili acıklamamızı da buradan yapmaya karar verdik. 4 sene oncesinde tamamen yanlış anlaşılmadan oturu acılan bu davada yaşanan olayları dava tutanaklarındaki şekliyle Caner sizlere anlattı. Avukatımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda ben de elimden geldiğince karar surecinde yaşananları anlattım. Bu olay benim ailemde yaşanan bir olay olduğu icin, benim aile kavramımda ne olursa olsun her koşulda aileme destek olmak vardır. Bu sebeple, gecmişte yaşanmış bir olay olsa da Caner’in yanındayım.”