Magazin Editor
Magazin Habercisi
Her ne kadar podyumları bırakmış olsa da ozel cekimler icin objektif karşısına gecen Deniz Akkaya, 43 yaşına talihsiz bir şekilde merhaba dedi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve karantina doneminde yaptığı maskelerle dikkatleri uzerine ceken Deniz Akkaya, 43 yaşına girdi. Hemen her zaman gundeme dair paylaşımlarda bulunmaktan geri durmayan ve fikirlerini acıklayan Akkaya, bu defa bir yeni yaş paylaşımında bulundu. Yaptığı bir cekime ait kareyi de eklediği paylaşımında hem takipcilerine teşekkur etti hem de yaşadığı talihsiz kazayı onlarla paylaştı.
İşte Deniz Akkaya’nın o satırları:
“43 oldum şu saate kadar gelen tum mesajlara cok cok cok teşekkurler. Kızınız, erken doğumgunu kutlamasında dizinin bağlarını kopardı, evde dizinde buzla yatıyor. Bu fotoğrafı gecen hafta cekmiştik. Doğum gunu fotoğrafım olsun istemiştim. Her ne kadar şu an sakat bir Aslan olsam da, daha guclu daha ne istediğini bilen daha korkusuz Deniz’in 43 fotoğrafıdır.”
İşte Deniz Akkaya’nın o satırları:
“43 oldum şu saate kadar gelen tum mesajlara cok cok cok teşekkurler. Kızınız, erken doğumgunu kutlamasında dizinin bağlarını kopardı, evde dizinde buzla yatıyor. Bu fotoğrafı gecen hafta cekmiştik. Doğum gunu fotoğrafım olsun istemiştim. Her ne kadar şu an sakat bir Aslan olsam da, daha guclu daha ne istediğini bilen daha korkusuz Deniz’in 43 fotoğrafıdır.”