Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deniz Akkaya, Larissa Gacemer’e yazdığı satırlarla dikkat cekti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sunucu ve eski manken Deniz Akkaya, Larissa Gacemer'in yaptığı paylaşım uzerinden yola cıktı ve yer yer cok sert acıklamalarda bulundu.
Ev karantinası gunlerinde yaptığı sağlıklı onerilerle takipcilerinin gonlunu kazanan Deniz Akkaya, aynı zamanda gundemi de yakından takip eden bir isim…
Son olarak Larissa Gacemer’in annelik uzerine yaptığı duygusal paylaşımı goren Akkaya, sonrasında eski eşine de gondermeler yaptığı uzunca bir metin paylaştı ve Larissa’ya yapılan haksızlığa değindi.
İşte Deniz Akkaya’nın o satırları:
*Az once Larissa’nın paylaşımını izledim; ona uzun suredir belli ki duygusal baskı uygulanmakta ve yine hemcinslerimiz tarafindan… konu doğurmak, şaşırmadım cunku cok ozur dileyerek tum vasıfsızların buyuk nimet saydığı tek şey bu, onlara belki de oğretilmiş tek gorev bu belki de!
*Anne olmak guzel bir duygu ancak doğurmadan da anne olmak mumkun. Bircok yolu var; evlat edinebilir ya da vakıf kurabilir, vakıfta calışabilir, kimsesiz cocuklara annelik yapabilir ve oğretmen olabilirsiniz ve inanın cok daha saygın bir anne kimliğiniz olur. Hem bu arada kendimden yola cıkarak, doğurmak da yetmiyor bir de koşulları kendi belirlemek isteyen tipler bunlar.
*Her ufacık meselede gecmişi acıp gectim beni cocuğu duşunmeden yorum yapan vicdansızlar hep kadınlar! Onlar bilmezler sizlerin yuruduğunuz yolları, sana tuzu kuru der, evdeki cok cocuklu ama mutsuz veya hic cocuksuz ama cok saldırgan halleri ile sizi eleştirirler. Onlar bilmezler tek anne olmanın zorluklarını: “Ben başka baba istemiyorum” diyen minik elleri bırakmaz, ama hayatınıza sokmaya niyetlendiğiniz eli hemen arkanıza bakmadan bıraktığınızı, onlar bilmez sacma salak konular yaratıp anneden safi oc almak icin acılan davalarda annenin cocuğuna bu durumu normalleştirme cabalarını, onlar bilmez anne unlu diye komik sebeplerle yaygara koparıp anneyi mağdur etmek icin şov olsun diye acılan mahkemelerin arka planında, ilgisiz vasıfsız babanın yokluğunu turlu şekilde kapatmaya calışan annelerin dramlarını…
*Onlar bilmez 6 ay once cocuğunun mayosunu bahane edip turlu fırıldak donduren baba namzetinin, corona virusu icin aylardır bir kez bile aramamasına, bilenen alınan bir cocuğun icinde kopan fırtınaları dindirmeye calışan bir annenin yaşadıklarını…
*Yani kısaca Larissa Gacemer doğursan da değişen bir şey yok, sen insanları mutlu edemezsin. İnsanlar guzel olan şeyleri sevmiyor… Bugun ben herkesin gıpta ettiği bir evlat yetiştirdim, gıpta derken kibarlığına, vicdanına, asaletine gıpta etmekteler. Ancak dediğim gibi doğurmak değil emek vermektir asıl mevzu. Mesela Larissa’nın da bende olmayan, şahane bir eşi var… Ben de onlara bayıldım. Nasıl koca bir yurekli adam, sen bana yetersin demiş. Bayıldım ikisine de, gerisi hikaye
deniz-akkaya-larissa-gacemer-e-yazdigi-satirlarla-dikkat-cekti-5ec279c836572.jpg

İLGİLİ HABERLarissa Gacemer: Cocuğum olmuyor, Burak beni boyle kabul etti