Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demi Lovato ile Max Ehrich ayrıldı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
'Yalan Ruzgarı' dizisi oyuncusu Max Ehrich ile evlilik yolunda ilerleyen şarkıcı Demi Lovato, ayrılık kararı aldı. Demi Lovato, Max Ehrich’in Ariana Grande, Selena Gomez gibi bircok unlu ile evlenmek istediğini soylediği eski paylaşımlarının ortaya cıkması ile evlilik kararından vazgecti.
Beş aydan kısa bir suredir birlikte olan cift, Temmuz ayında Ehrich’in evlenme teklifi ile nişanlamıştı.
People’ın haberine gore, yollarını ayırma kararı alan ciftin birlikte gecirdikleri zaman icin mutlu oldukları soylendi.
demi-lovato-ile-max-ehrich-ayrildi-5f6e56624ea66.jpg
Demi Lovato nişanlandığını Instagram hesabından duyurmuştu.

Selena Gomez ile ilgili attığı tweet’leri silse de Ehrich’in gecmişteki Instagram canlı yayın videosunu paylaşan Lovato hayranları, şarkıcıyı uyarmıştı. Ehrich’in videoda Selena Gomez hakkında “Bence inanılmaz yetenekli bir kız ve ona hayranlık duyuyorum. Bu durum ergenliğimden beri devam eden bir şey. Selena Gomez’in inanılmaz bir kadın olduğunu duşunuyorum. O tam bir melek ve onu cok seviyorum” demesi dikkat cekmişti. Lovato ise Ehrich’in paylaşımlarının yalan olduğunu soylemişti.
demi-lovato-ile-max-ehrich-ayrildi-5f6e56627bdbc.jpg

İLGİLİ HABERDemi Lovato, muzisyen Max Ehrich ile nişanlandı

Son guncelleme: 18:04 - 25.09.2020