Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demet Şener pandemi doneminden kÂrlı cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski manken Demet Şener, Mart ayında kurduğu markası ile kısa surede başarılı işlere imza attı. Bir alışveriş merkezinde duzenlenen alışveriş etkinliğinde boy gosteren Demet Şener, pandemi doneminde olmamıza rağmen satışlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demet Şener, yaratıcısı olduğu ve kendi adını taşıyan giyim markası ile bir alışveriş merkezinde duzenlenen Fashion Room alışveriş etkinliğine katıldı.
Mart ayında kurduğu markasının başarısından bahseden Şener, “Markamın cıkması mart ayıyla beraber oldu. Turkiye'nin her yerine urunlerimizi gonderiyoruz. Bir markanın iki yılda yakaladığı başarıyı biz 3-4 ay gibi kısa bir surede yakaladık. Hem de pandemi yaşadığımız boyle bir surecte. Online alışverişimizi cok kuvvetli kurmuştuk. Yurt dışıyla cok guzel bir anlaşma imzaladık. Artık markanız orada en onemli online noktalarında olacak” dedi.
Kurduğu markadan para kazanmak gibi bir derdi olmadığını ifade eden Şener, “Amacım markayı belli bir kaliteye oturtmak. İnsanlar aldığında memnun olsun” diye konuştu.
demet-sener-pandemi-doneminden-k-rli-cikti-5f54eab841910.jpg
Demet Şener katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

“KAYMAK GİBİ GECİYOR”
Şener, pandemi doneminden marka olarak kÂrlı cıktıklarını da soyledi. Şener, bu sure zarfında kazandığı başarıyla ilgili olarak “Bu donemi tamamen avantaja cevirdik. Bircok firmanın zarar ettiği yerde onemli cirolar yakaladık. Emeklerinin karşılığını calışan herkes alıyor. Her şeye de pozitif baktığım icinde tabir-i caizse kaymak gibi geciyor” cumlelerini sarf etti.
İşleri nedeniyle tatile cok vakit ayıramadığını belirten Şener, “Belki bir iki gunluğune bir yerlere gideriz. Guneşin altında tum gun yatmayı seven bir insan değilim zaten. O yuzden buralardayım. İstanbul'u seviyorum” şeklinde konuştu.
Demet Şener, ‘Kendi markanızın adı altında sağlık maskesi tasarlamayı duşunuyor musunuz?’ şeklindeki bir soruya “Tıbbi olanları tercih ediyorum. Eczanede satılanları alıyorum. İstesem cok kolay benim icin 5 dakika ama duşunmuyorum” yanıtını verdi.
demet-sener-pandemi-doneminden-k-rli-cikti-5f54eab8827df.jpg

İLGİLİ HABERDemet Şener eşinin kendisinde en cok neyi beğendiğini soyledi