Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevenlerini korkuttu. Sağıroğlu, paylaşımında "Cevremizde bir cok kişinin testi maalesef pozitif cıktı ve butun belirtileri; yuksek ateş haric ben de gecirdim, geciriyorum. Az ateşim var hep var. Bu virus ilginc bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum, test yaptırmadım ve sanırım 4-5 gun ağır gecirdikten sonra, iyileşme donemine gectim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek icin yakınlarım haricinde bildirmedim" ifadelerini kullandı. Dunya capında bir salgın haline gelen ve pek cok ismi de etkisi altına alan corona virusu hakkındaki bir paylaşım da şarkıcı Demet Sağıroğlu’ndan geldi. New York’ta hayatını surduren şarkıcı ulkede durumların kotu olduğunu soylerken kendisinin de corona virusune yakalandığını ima etti. Test yaptırmadığını soyleyen şarkıcı yaşadığı sureci anlattı ve takipcilerine kendisine gonderdikleri mesajlar icin teşekkur etti.
İşte Demet Sağıroğlu’nun o paylaşımı:
“Gazetelerde cıkan haber yuzunden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak icin yazıyorum bu yazıyı. ( maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationlari, her şeyi siler oldu Whatsapp dahil) Evet, New York'ta durumlar kotu. Ben de 10 gundur hastayım. Ama endişelenmeyin lutfen. Cevremizde bir cok kişinin testi maalesef pozitif cıktı ve butun belirtileri; yuksek ateş haric ben de gecirdim, geciriyorum.
Az ateşim var hep var. Bu virus ilginc bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım.Ve sanırım 4-5 gun ağır gecirdikten sonra, iyileşme donemine gectim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek icin yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkur ederim. Sizler, ailem ve dostlarım; bana “sevgi” nin kıymetini bir kere daha gosterdiler ve gosteriyorsunuz, teşekkur ederim. Her turlu hastalık geciren ve gecirecek herkese cok gecmiş olsun. Siz o viruslerden guclusunuz, unutmayın! Sizlere gecen sene yaptığım “Geciş” tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kacmak, boyut değiştirmek, kendiyle yuzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız..
Gecişler'de parcanı bıraksan da, Evren; Pollyanna' nın penceresinden bakanlar icin, ışıltıyla gulumsemeye devam eder. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Cok sevgiler guzel ailem, guzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım.”
Son guncelleme: 10:06 - 28.03.2020
İşte Demet Sağıroğlu’nun o paylaşımı:
“Gazetelerde cıkan haber yuzunden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak icin yazıyorum bu yazıyı. ( maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationlari, her şeyi siler oldu Whatsapp dahil) Evet, New York'ta durumlar kotu. Ben de 10 gundur hastayım. Ama endişelenmeyin lutfen. Cevremizde bir cok kişinin testi maalesef pozitif cıktı ve butun belirtileri; yuksek ateş haric ben de gecirdim, geciriyorum.
Son guncelleme: 10:06 - 28.03.2020