Magazin Editor
Magazin Habercisi
İki hafta once corona virusune yakalandığını acıklayan Demet Sağıroğlu, virusu yendiğini acıkladı. Twitter hesabından mujdeli haberi veren unlu şarkıcı, "Ben iyileştim arkadaşlar. Darısı tum hastaların, şifa bekleyenlerin başına" dedi. Bir suredir New York’ta yaşayan ve iki hafta once corona virusune yakalandığını soyleyen Demet Sağıroğlu, gorduğu tedaviyle iyileştiğini acıkladı. Unlu şarkıcı mujdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
[h=2]“DESTEKLER İCİN TEŞEKKURLER”[/h]Sağıroğlu Twitter hesabından, “Ben iyileştim arkadaşlar. Ateş, kanlı oksurme, titreme ve ishal haricinde tum belirtileri yaşadım ve şimdi iyiyim. Darısı tum hastaların, şifa bekleyenlerin başına. Destekleriniz ve mesajlarınız icin ayrıca hepinize teşekkur ederim. Sizi seviyorum” dedi.
İki hafta once corona virusunun butun belirtilerini gecirdiğini ifade eden Sağıroğlu, “Evet New York’ta durumlar kotu. Ben de 10 gundur hastayım ama endişelenmeyin lutfen. Cevremizdeki bircok kişinin testi maalesef pozitif cıktı ve butun belirtileri yuksek ateş haric ben de gecirdim, geciriyorum” demişti.
İLGİLİ HABERDemet Sağıroğlu'na corona virusu şoku!
Son guncelleme: 11:43 - 11.04.2020
[h=2]“DESTEKLER İCİN TEŞEKKURLER”[/h]Sağıroğlu Twitter hesabından, “Ben iyileştim arkadaşlar. Ateş, kanlı oksurme, titreme ve ishal haricinde tum belirtileri yaşadım ve şimdi iyiyim. Darısı tum hastaların, şifa bekleyenlerin başına. Destekleriniz ve mesajlarınız icin ayrıca hepinize teşekkur ederim. Sizi seviyorum” dedi.
İLGİLİ HABERDemet Sağıroğlu'na corona virusu şoku!
Son guncelleme: 11:43 - 11.04.2020