Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demet Ozdemir’in yurek burkan kardeş ozlemi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Demet Ozdemir, corona virusu yuzunden ablasına ve ağabeyine hasret kaldı. Başarılı oyuncu ailesine olan sevgisini duygu yuklu ''Cok ozledim cok seviyorum. Soyleyeceklerim bu kadar...'' mesajıyla Instagram'da paylaştı. Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide karşımıza cıkan Demet Ozdemir film ve dizi cekimlerinin yanı sıra, reklam filmlerinde de rol alarak hayatına yoğun bir tempoda devam ediyor.
Ailesi ve kendisi icin karantinada kalmaya devam eden guzel oyuncu, ablasını ve ağabeyini ozlediğini duygusal paylaşımıyla dile getirdi. Takipcilerinin de empati kurmasıyla huzunlu anlar yaşanırken Demet Ozdemir hayranları tarafından sevgi dolu mesajlarla teselli edildi.
YUREK BURKAN MESAJLAŞMA
Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta kardeşleriyle bir aradayken mutlu olduğu belli olan oyuncu icin en ozel yorumlardan birisi de annesinden geldi. ‘Cok ozledim’ notundan sonra anne Ayşen Yener’in kalp emojisinin ardından ”anemmmmm” yorumuyla ozel bir anın oluştuğu gozlerden kacmadı.
Takipcilerinden ”Hep yuzunuz gulsun”, ”Siz hep beraber olun” gibi yorumlar alan başarılı oyuncu sevgi yağmuruna tutuldu.
Son guncelleme: 15:27 - 10.04.2020