Magazin Editor
Magazin Habercisi
Murat Boz ve oyuncu Demet Ozdemir'in İstanbul'da bir mekanda samimi bir şekilde eğlendikleri iddia edilmişti. Demet Ozdemir, aşk ididiasına yanıt verdi Oyuncu Demet Ozdemir, şarkıcı Murat Boz ile aralarında bir aşk olmadığını belirtip şu ifadeleri kullandı: “Uzun zamandır biter, zamanla durulur diye duşunup sustuğum hakkımda cıkan asılsız haberlerle ilgili sizi biraz meşgul edeceğim… Her defasında şaşkınlıkla okuduğum bazen uzulduğum bazen cok gulduğum haberlerin son bulması adına sizinle bu duygumu paylaşmak zorunda hissediyorum.Benim de herkes gibi herkes kadar, sohbet ettiğim, dost olduğum erkek arkadaşlarım, onlar dışında da karşılaştığımda merhabalaştığım tanıdıklarım var…
Size gore 3 gunde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi gorunsem de uzun zamandır bir ilişkim yok. Yoğun bir tempoda calışıyor, ara verdiğimde tatil yapıp, arkadaşlarımla vakit gecirip, herkes kadar hakkım olan hayatımı yaşamaya gayret ediyorum… Ve artık tanımadığım, sadece merhabam olan ya da dostum olan insanlarla sevgili olarak anılmaktan cok yoruluyorum. Sorularınızı her zaman guler yuzle, sevgiyle cevapladım, işinizi yapıyordunuz. Aynı şekilde sizler de aynı saygıyla yaklaştınız yuz yuze her geldiğimizde… Arta kalan zamanda da sizlerden tek ricam; emin olmadan araştırmadan hakkımda haber yapmamanızdır. Cok bir şey istediğimi duşunmuyorum. Anlayışınızı bekliyorum. Sevgiler” dedi.
Size gore 3 gunde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi gorunsem de uzun zamandır bir ilişkim yok. Yoğun bir tempoda calışıyor, ara verdiğimde tatil yapıp, arkadaşlarımla vakit gecirip, herkes kadar hakkım olan hayatımı yaşamaya gayret ediyorum… Ve artık tanımadığım, sadece merhabam olan ya da dostum olan insanlarla sevgili olarak anılmaktan cok yoruluyorum. Sorularınızı her zaman guler yuzle, sevgiyle cevapladım, işinizi yapıyordunuz. Aynı şekilde sizler de aynı saygıyla yaklaştınız yuz yuze her geldiğimizde… Arta kalan zamanda da sizlerden tek ricam; emin olmadan araştırmadan hakkımda haber yapmamanızdır. Cok bir şey istediğimi duşunmuyorum. Anlayışınızı bekliyorum. Sevgiler” dedi.