Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demet Ozdemir, arkadaşı Deniz Bulut'a şiddet uyguladığı ileri surulen Ozan Guven'e of

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, bir suredir aşk yaşadığı Ozan Guven tarafından şiddete maruz kaldığını ileri surdu. Guven tarafından bir saatten fazla şiddet gorduğunu soyleyen Bulutsuz, hukuki yollara başvurarak oyuncudan şikayetci oldu. Bulutsuz'a sosyal medyada destek yorumları yağdı.
Memur ve emeklinin maaşına yapılacak zam oranı yarın belli olacak

Dilan Cıtak, kendisine ev vaadinde bulunup vazgecen babası İbrahim Tatlıses'e sert cıktı: Cocuk evrakla değil hislerle yapılır

Mehmet Metiner'den canlı yayında Erdoğan gafı! Ahmet Hakan "Soyleyemezsiniz" diye uyardı

[h=3]"DENİZ'İN YAŞADIKLARINI AKLINDAN CIKARMANIN YOLU YOK"[/h]Deniz Bulutsuz ile arkadaş olan oyuncu Demet Ozdemir, ise sosyal medya hesabından Ozan Guven'i hedef alarak şunları yazdı: "Can dostumuz Deniz Bulutsuz'un Ozan Guven tarafından canına kasteden duzeyde gorduğu bu şiddet icin ne soylemek nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır. Bizler bu kotu gunleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak gecirmeye calışıyoruz. Fakat o gece yaşadıklarını, gorduklerini onun aklından cıkarmanın, anne ve babasının gozlerinde gorduğumuz uzuntu ve korkuyu yok etmenin hicbir yolu yok. Hic bir kadına boyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez."
[h=3]"BİR SAATTEN FAZLA SUREN ŞİDDETE MARUZ KALDIM"[/h]Ote yandan dun konu hakkında sosyal medya hesabından acıklama yapan Deniz Bulutsuz, "13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Guven tarafından kendi evinde bir saatten fazla suren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gorduğum sırada evden cıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Guven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hicbir şekilde kabul edilemeyecek bir suc olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki surec boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Ozan Guven tarafından darp edildiğini soyleyen Deniz Bulutsuz: Canıma kastetti, ağır şiddet gordum