Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Demet Akalın’dan takipçilerine rest!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Konserinde seyircilerin arasına indiği sırada bir erkeğin rahatsız edici davranışına maruz kalan Demet Akalın, yaşadığı olayın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcının sözleri merak uyandırdı.

Demet Akalın, sahne performansı sırasında seyircilerin arasına inmesiyle, bir erkeğin ısrarla yakın temasta bulunması üzerine tepki gösterdi. Olayın ardından güvenlik görevlileri müdahalede bulundu.

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine resti çekti!

“Bir yıldızım parlıyorum gökyüzünde, hadi kolaysa önce gelip buradan indirsinler. Beni çekemeyenler fotoğrafımı çeksin. Altında yazsın alemde teksin” pic.twitter.com/fgESr00APt

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 23, 2026

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, “Bir yıldızım parlıyorum gökyüzünde, hadi kolaysa önce gelip buradan indirsinler. Beni çekemeyenler fotoğrafımı çeksin. Altında yazsın alemde teksin” ifadelerini kullandı. Akalın’ın bu sözleri kime gönderme yaptığı konusunda merak uyandırdı.