Magazin Editor
Magazin Habercisi
Corona virusu salgını başladığından bu yana evinde ailesiyle birlikte karantina altında olan şarkıcı Demet Akalın sokağa cıkma yasağı sonrası ortaya cıkan goruntulere sitem etti. Akalın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın fotoğrafını paylaştı. Şarkıcı Demet Akalın, yetkililerin ‘Evde kal’ cağrısına kulak vererek ailesiyle birlikte kendisini karantina altına aldı. Onceki hafta, evine kebapcı getirerek, mangal partisi yapan Akalın’ın o goruntuleri sosyal medyada buyuk yankı uyarmıştı.
“UZULUYORUM”
Demet Akalın sokağa cıkma yasağının duyurulmasının ardından binlerce insanın marketlere ve fırınlara koşmasına sitem etti. Akalın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın fotoğrafını sosyal medya paylaşarak “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya uzuluyorum. Emekleri cope gitti. Bizim de umutlar…” dedi.
İLGİLİ HABERDemet Akalın ve eşi sosyal izolasyon kurallarına uymadı
Son guncelleme: 11:12 - 12.04.2020
“UZULUYORUM”
Demet Akalın sokağa cıkma yasağının duyurulmasının ardından binlerce insanın marketlere ve fırınlara koşmasına sitem etti. Akalın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın fotoğrafını sosyal medya paylaşarak “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya uzuluyorum. Emekleri cope gitti. Bizim de umutlar…” dedi.
İLGİLİ HABERDemet Akalın ve eşi sosyal izolasyon kurallarına uymadı
Son guncelleme: 11:12 - 12.04.2020