Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Demet Akalın’dan alkışlanacak hareket!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın, bu kez eğitim hayatına devam edemeyen kız öğrenciler için harekete geçti. Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşanan yurt sorununa dikkat çeken ünlü şarkıcı, barınma problemi nedeniyle 400 kız öğrencinin okula başlayamadığını öğrendiğini belirtti.

Yaşanan duruma kayıtsız kalmayan Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencilere destek olmak istediğini duyurdu. Çok sayıda mesaj aldığını belirten ünlü şarkıcı, 7 odalı bir ev kiralayarak kira masraflarını üstlenebileceğini açıkladı.

Demet Akalın’dan anlamlı destek!

Konya’da yurt sorunu nedeniyle 400 kız öğrencinin eğitim hayatına başlayamadığı yönündeki haberlerin ardından harekete geçen Demet Akalın, 7 odalı bir ev kiralayarak kirasını karşılayacağını açıkladı.

📌
Akalın, öğrencilerin barınma sorununa… pic.twitter.com/lYoT29IcKB

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) October 3, 2026

Akalın, paylaşımında “Konya/Beyşehir’de yurt sorunu varmış. 400 kız öğrenci ne yazık ki okula başlayamamış. Çok fazla mesaj alıyorum. 7 odalı bir ev bulup kirasını ben karşılayabilirim. Geri kalanı için bir çözüm bulabilir miyiz?” ifadelerini kullanarak yetkililere ve hayırseverlere de çağrıda bulundu.