Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şimdilerde birlikte sundukları sabah programı ile kendilerinden soz ettiren Demet Akalın ve Alişan, onceki gun Etiler'de bir restoran cıkışı goruntulendi. Demet Akalın kızı Hira'yla ilgili acıklamalarda bulundu. Cıkışta elini dezenfekte etmeyi ihmal etmeyen Akalın , canlı yayın cıkışı olağan haftalık yemeklerini yediklerini soyledi. Okulların acılıp acılmayacağı ile ilgili sosyal medyada yazdıkları her defasında gundem olan şarkıcı Hira'nın okulu ile ilgili konuştu “ şimdilik online eğitim var mecburen biz sitede oturanlar toplanıp oğretmen tutacaktık ama herkes taşındı ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetci değilim şuanda ama ilerleyen dakikalarda bilmiyorum ne olacak?“ dedi.
SOSYAL MEDYADA COK GERİZEKALI VAR !
Kız bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Alişan bebek ile ilgili sorulan soruları cevapladı şarkıcı “Şuan kız odası yapıyorum masraf buyudu, sabahları program yapıp oğleden sonra ek bir iş yapmayı duşunuyorum” diyerek espri yaptı. Gectiğimiz gunlerde Kızının ismi icin “ plaka bozmak istemiyorum” esprisinin başka yerlere kaydığını soyleyen ve bu konuda haksız yere linc yediğini belirten Alişan “ ya oyle bir espri yaptım, hakikaten bu sosyal medyada cok geri zekalı var yani“ dedi.
Gulşen ve Edis'in birlikte seslendirdikleri yeni şarkısı hakkında konuşan ikiliden Demet Akalın “ben şarkıyı beğendim” dedi. Gazetecilerin Sinan Akcıl şarkıyı beğenmemiş sozlerinin ardından “Sinan da onune gelene sallıyor bu aralar “dedi. Alişan ise lafa girerek “ Sinan 3 aydır gobeğini icine cekerek dolaştığı icin “ dedi ve Akalın'ı gulme krizine soktu. İkili roportajın ardından araclarına binerek oradan uzaklaştılar.
Kız bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Alişan bebek ile ilgili sorulan soruları cevapladı şarkıcı “Şuan kız odası yapıyorum masraf buyudu, sabahları program yapıp oğleden sonra ek bir iş yapmayı duşunuyorum” diyerek espri yaptı. Gectiğimiz gunlerde Kızının ismi icin “ plaka bozmak istemiyorum” esprisinin başka yerlere kaydığını soyleyen ve bu konuda haksız yere linc yediğini belirten Alişan “ ya oyle bir espri yaptım, hakikaten bu sosyal medyada cok geri zekalı var yani“ dedi.