Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demet Akalın: Okula gidecek dert yapmayın

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Demet Akalın, pandemi nedeniyle kızı Hira’yı okula gondermek istemediği ve online eğitimin de verimsiz olduğunu duşunduğu icin eve sigortalı ve maaşlı bir oğretmen tuttuğunu acıklamıştı. Bu sozlerinin sosyal medyada gundem olmasının ardından Akalın dikkat cekici bir acıklama ve itirafta bulundu. Okulların acılıp acılmayacağı ile ilgili sosyal medyada yazdıkları her defasında gundem olan şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira icin ozel oğretmen tuttuklarını acıklayarak “Şimdilik online eğitim var mecburen biz sitede oturanlar toplanıp oğretmen tutacaktık ama herkes taşındı ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetci değilim şuanda ama ilerleyen dakikalarda bilmiyorum ne olacak?” ifadelerini kullanmıştı. Akalın’ın bu sozleri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu.
“LORD OKULU…”
Twitter’den eleştirilere yanıt veren Akalın, burs itirafında da bulunduğu paylaşımında “Zannedersin cocuğu lord okuluna yazdırdım!!! Okul acılırsa okula gidecek dert yapmayın. Burs verdiğim cocuklar adam oldu. Onu yazın! Daha faydalı bilgi…” ifadelerini kullandı.
demet-akalin-okula-gidecek-dert-yapmayin-5f508f2bb11c2.jpg
demet-akalin-okula-gidecek-dert-yapmayin-5f508f2be14f1.jpg

İLGİLİ HABERDemet Akalın: Sigortalı maaşlı oğretmen tuttum