Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Defne Samyeli’nden korkunc itiraf

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Armağan Cağlayan'ın programına konuk olan Defne Samyeli, "Affetmeyeceğiniz biri var mı?" sorusuna "Cocukluğumda biri vardı. Hatta bir insan nasıl iz bırakmadan oldurulur diye araştırmıştım" cevabını vererek izleyenleri şoke etti. Unlu komedyen Cem Yılmaz ile gecen sene yaşadığı aşkla gundeme gelen Defne Samyeli, Armağan Cağlayan’ın YouTube uzerinden yayınlanan programına konuk oldu. Muhabirliğe başlama seruveninden bahseden Samyeli, “Affetmeyeceğiniz biri var mı?” sorusuna verdiği cevapla dikkat cekti.
“BİR İNSAN NASIL OLDURULUR DİYE ARAŞTIRMA YAPTIM!”

Cağlayan’ın sorularına yanıt veren Defne Samyeli, “Affetmeyeceğiniz biri var mı?” sorusuna “Cocukluğumdan keşke olse dediğim bir kişi vardı. Hatta sırf onun icin hic iz bırakmadan bir insan nasıl oldurulur diye araştırmıştım.
Onun cok kotu biri olduğunu ve bu dunyada olmaması gerektiğini duşunmuştum. Benim kendi capımdaki adalet anlayışımdı o zaman… Demek ki hepimizin alt kimliklerinde oyle bir katil var.
Ama bunu hangi şartların ortaya cıkarabileceği gibi gerceklikler var. Ergendim o zamanlar… Bunu duşundum ama elbette uygulamadım. Onun dışında bu duyguyu oyle hissettiğim başka biri yok” yanıtını verdi. Samyeli’nin bu itirafı şaşkınlık yarattı.
defne-samyeli-nden-korkunc-itiraf-5f5b5e284283d.jpg

İLGİLİ HABERDefne Samyeli, ev sahibi ve Cem Yılmaz hakkında acıklamalar yaptı

Son guncelleme: 11:55 - 11.09.2020