Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Defne Samyeli: Telefonumu karıştırırken buldum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
defne-samyeli-telefonumu-karis-tirirken-buldum.jpeg

Oyuncu Defne Samyeli, gecen kış cekilen arşiv karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Samyeli, Palandoken'de cekilen mayolu pozlarına "Telefonumu karıştırırken buldum" notunu yazdı. Defne Samyeli, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat cekmeye devam ediyor.
48 yaşındaki Samyeli son olarak Palandoken’de cekilen karlar uzerinde mayolu pozlarını yayınladı.
Samyeli, fotoğraf karelerine “Telefonumu karıştırırken buldum” mesajını yazdı. Instagram’da 800 bin takipcisi bulunan Samyeli’nin fit goruntusune takipcileri olumlu yorumlar yaptı.
defne-samyeli-telefonumu-karis-tirirken-buldum-5fca163c652d5.jpeg
“ANNE OLMAK BENİM TERCİHİM DEĞİLDİ”
İki kızı olan Samyeli, gecen gunlerde yaptığı “Anne olmak benim tercihim değildi. Ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 cocuk daha yapardı! Kız arkadaştan alabileceğim her şeyi onlardan alıyorum” acıklamasıyla gundeme gelmişti.
defne-samyeli-telefonumu-karis-tirirken-buldum-5fca163c8f298.jpeg
* 1991 Turkiye 3. Guzeli, oyuncu Defne Samyeli'nin kızları Deren 24, Derin ise 17 yaşında.
Son guncelleme: 15:15 - 03.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur