Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dayanamadı! ''Bu kural kitabı Beşiktaş'a göre mi değişiyor her hafta?''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
D Smart'ta yayınlanan programda derbi ile ilgili görüşlerini aktaran Semih Sezerli, verilen skandal penaltı kararının yanlış olduğunu belirtti.İşte Semih Sezerli'nin açıklamaları:BU KURAL KİTABI HER HAFTA BEŞİKTAŞ ALEYHİNE Mİ DEĞİŞİYOR?"Sayın Yasin Kol'un bu şartlarda ben kendi görüşüme göre maçın sonucuna tesir ettiğini görüyorum. Çünkü tek bir gol var, tek bir farkla kazanılmış ve bu şüpheli penaltı atışından. Ve net, Agbadou'nun müdahalesi topa. Başlangıç zaten ceza sahasının dışı, ondan sonra işte deniyor ki ceza sahasının içine düştü.Bazen benim de kafam karışıyor, yahu bu meşhur kural kitabı var ya hemen açıyorlar; işte madde 57... Yahu bu kural kitabı Beşiktaş'a göre mi değişiyor her hafta? Bu kadar da değil. Yani sürekli birilerine eğileceksiniz diye ama hep Beşiktaş'ın canı yanıyor açık konuşmak gerekirse.Şimdi onculuk bunculuk yapmayacağım ama çok objektif olarak; yani hep iki takımın maçı varsa bir taraf kollanacaksa -ki kollanmaya da ihtiyacı yok Beşiktaş'ın ama- hiç kollanmayan, hiç takdir hakları kullanılmayan taraf muhakkak ve muhakkak %90 Beşiktaş oluyor.Şimdi bir garip... Mesela şöyle mi oluyor acaba? Biraz betimleyeyim yani; penaltı verildi, işte gitti şeye... Gitti VAR'a... 'Hocam' hemen yapıyor ya böyle... 'Hocam ne diyorsunuz?' Şey mi yapıyorlar acaba? 'Resimdeki ünlü... Bir dakika... Fotoğraftaki ünlü... Beş harfli... Hocam haber bekliyorum.''Görmedim ya Yasin hocam, göremedim, pozisyonu kaçırdım. Ama şey hocam sen ne verdin hocam sen? Penaltı verdin, Beşiktaş'ın aleyhine... Hocam tamam, sen... Doğrudur hocam bu.' Mesela böyle bir organizasyon mu?"duhuliye.com