Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Danla Bilic yeni yaşına hasta yatağında girdi…

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Yıllar önce yaptırdığı dolgunun yol açtığı komplikasyonlar nedeniyle birden fazla kez ameliyat olan Danla Bilic, 6 saat süren operasyonun ardından hastanede tedavi görüyor. Ünlü fenomen, yeni yaşını da hastane odasında kutladı.

Danla Bilic, yıllar önce yaptırdığı dolgu işleminin ardından yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha ameliyat masasına yattı. Daha önce de aynı problem nedeniyle birçok kez operasyon geçiren Bilic’in son ameliyatının 6 saat sürdüğü öğrenildi.

Kalça dolgusu nedeniyle 6 saat süren bir ameliyat geçiren Danla Bilic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

“İyileşince aranıza döneceğim, bana biraz mola” https://t.co/ofXWla9e9u

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) October 3, 2026

Hastane odasından paylaşım yapan Bilic, “Büyük ameliyatı artık kabul ettim. Canım Mete hocam da yaptı bile. 6 saat sürmüş, kendimi gerçekten yeniden doğmuş gibi hissediyorum” sözleriyle sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Yıllar önce yaptırdığı dolgunun vücuduna yayılması nedeniyle 9. kez ameliyat olan Danla Bilic, yeni yaşını hasta yatağında kutladı. https://t.co/qOZiJl5plB

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) October 5, 2026

Tedavisi devam eden Bilic, yeni yaşını da hastanede ailesi ve yakınlarıyla kutladı. Doğum günü paylaşımında yeni yaşından tek dileğinin sağlık olduğunu belirten fenomen, kendisine destek olan ailesine, arkadaşlarına, doktorlarına ve takipçilerine teşekkür etti.