Magazin Editor
Magazin Habercisi
Bir Alanya maçı yaşadık ki sormayın. Ağustosun göbeğinde oraya maç verilmesinden tut, Ofsaytımsı lafını G.Saray'ı kurtarmak için icat eden Birincioğlu'nun VAR'a verilmesine kadar, Konya kupa maçının kahramanı Kayatepe'nin yine bizim maça verilmesinden tut, 5 numaralarının her şey dahil tatil köyü modunda "her şey serbest" şeklinde sahaya çıkmasına kadar, Trossard'ın tekme yumruk dövülmesinden, Salih'in yalnızca tekmeyle dizle sakatlamalarına kadar, Attığımız buz gibi golün çekiştirmeden dolayı iptalinden, Aynı nedenler yaşanmasına rağmen bu sefer tam tersi mantıkla penaltımızın es geçilmesine kadar, hatta üç metre ofsaytı görmelerine rağmen bayrak kaldırmayıp zaman geçmesine müsaade etmelerine, hatta hatta yan hakemin gözü önünde Alanyalıdan çıkan topu yine Alanyalıya verip topçuları çıldırtma seviyesine çekmelerine kadar Bir Alanya maçı yaşadık....Yönetimin yapması gereken acil kodunda çok basit bir iş var... Kulüpler Birliği'ni toplamak, Elindeki kozlara göre rest çekmek, "Bugün bize, yarın size" mantığını masanın ortasına koymak... Federasyona bütün yönetim kurulu olarak çıkarma yapmak, Gerekirse orada yatıp günlerce toplantı yapıp somut verilerle "yanlış maç yöneten bir daha hakemlik yapamayacak" kanunuyla eve dönmek...Hem Türk futbolu hem Beşiktaş için hayati bir refleks verilmeli.... Bakın, ilk hafta görüldü tehlike azlettik... Ve daha ikinci hafta ipi doladılar boynumuza. Acil pozisyon alın, sevgili yönetim....Bizim kapıda yemek yok sizeNasıl bir çarktır bilmiyorum... Olgunlaşmaya dair ne namzet varsa koparıyorlar ya da koparmaya çalışıyorlar dalından... Şimdi kafaları Orkun'a takık...Zaten Montella'nın rutin ve vasata bağlamış zihin ve taktiklerinden usanmış bir topluluk olarak şimdi bir de bunlarla uğraşıyoruz... Neymiş efendim?! Takım içinde sıkıntı varmış, Yemeklerde tek oturuyormuş, gol atınca kimse yanına gitmemişmiş...Oyunda temposu düşük kalıyormuş, hoca ile sorun yaşarmış mış... Hiç alakası yok... Kervan yolda düzelir...Ki, bozuk bir şey olduğunu da görmüyoruz şu ana kadar... Aurası düşük olabilir, Morali bozuktur eyvallah ama şu ana kadar güzel işleyen makinenin vazgeçilmez dişlisidir kendisi... Nübel bir kere yanlış top attı, döndü alkışladı, moral verdi.Trossard sakatlandı, yanına ilk o gitti. Olaitan'a, Salih'e, Rıdvan'a devamlı sert giren 32 numaralarına gidip "alırım tasını tarağını, 7 sülaleni sinemaya götürürüm" diyen o... Bildiğin özlenen kaptanlığı da yapıyor çocuk... Anlayacağınız bizim kapıda yemek yok size... Başka kapıya....Alen Markarya Akşam www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026