Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha 17’in Ceren Ayruk’u Takoz Detayıyla Adını Feriha Koydum’u Hatırlattı

Magazin

Administratör
s-9f57e9eff350b837ccf488e37607ecf8e9bb5bf0.jpg

Merhaba Canlarım, magazin dünyasından yepyeni, kulaktan kulağa yayılan ve eski günleri yâd ettiren bir dedikoduyla karşınızdayım! Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden, güzelliğiyle ve genç yaşıyla dikkat çeken 17 yaşındaki Ceren Ayruk, sektörde bomba etkisi yaratan bir detayla gündeme oturdu. Duymayan kalmasın, Ceren'in setten sızan "takoz" detayı, akıllara hemen bir döneme damgasını vuran "Adını Feriha Koydum" dizisini getirdi! Aman diyelim, bu durum genç yıldız adayının kariyerine nasıl bir yön verecek, biz de olayı mercek altına aldık!

Hatırlayanlar bilir, "Adını Feriha Koydum" dizisinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy arasındaki boy farkını eşitlemek için kullanılan "takoz"lar, o dönem magazin gündeminden düşmüyordu. Hatta diziyle özdeşleşen, esprili bir hale gelen bu detay, efsaneleşen ekran uyumunun da bir parçası olmuştu. Şimdi ise aynı senaryo 17 yaşındaki taze kan Ceren Ayruk için konuşulmaya başlanınca, "Yeni neslin Feriha'sı mı geliyor?" sorusu kaçınılmaz oldu. Bu durum, Ceren'in şimdiden büyük ve iddialı bir projede yer aldığının, hatta belki de kendisinden çok daha uzun boylu ve yakışıklı bir jönle kamera karşısına geçtiğinin en büyük sinyallerinden biri olabilir! Acaba hangi sürpriz isimle partner olacak, merakla bekliyoruz!

Kimileri bu tip detayları "aman tanrım" diyerek dedikodu sofralarına taşırken, aslında bu durum bir oyuncunun ne denli büyük bir projenin parçası olduğunun ve kamuoyunda şimdiden ilgi çektiğinin göstergesi. Zira ekranın büyüsü, bazen minik hileleri ve teknik düzenlemeleri de beraberinde getirir. Önemli olan o büyüyü seyirciye geçirebilmek, hikayeye inandırmak ve karakterleri yaşatmak. Ceren Ayruk'un daha bu kadar genç yaşında bu denli dikkat çekmesi ve böyle bir detayla gündeme gelmesi, onun gelecek vaat ettiğinin ve emin adımlarla zirveye yürüdüğünün açık bir işareti. Eminiz ki o "takoz" detayı bile, yakında izleyeceğimiz iddialı projesinin bir parçası olarak anlam kazanacaktır!

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!