Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 büyük kulübün başkanlarını Dolmabahçe'de kabul etti

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Türkiye'nin gözü bu akşam Kadıköy'de olacak.Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geliyor. Chobani Stadı'nda oynanıp saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek.Dev derbi öncesinde sıcak bir gelişme yaşandı. 4 BÜYÜK KULÜBÜN BAŞKANLARINI DAVET ETTİCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 büyük kulübün kulüp başkanlarını saat 14.30'da Dolmabahçe'ye davet etti.Görüşmede hangi konuların ele alınacağına ilişkin şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. HEPSİ İLE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜErdoğan, bu kapsamda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurullarını kabul etti."TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM"Sosyal medya hesabından kabule ilişkin bir açıklama paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:“Bugün Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerimizin değerli başkanlarıyla, yöneticileriyle bir araya geldik. Birkaç hafta önce başlayan Süper Lig'imizin dostluk, kardeşlik ve adil rekabet iklimi içerisinde süreceğine, kulüplerimizin Avrupa'da elde edeceği zaferlerle göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyor, tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.”