Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ekranların en cok izlenen dizilerinden olan Cukur dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunu yeni oyuncularla guclendiren fenoman dizi Cukur’un yeni bolumunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Cukur dizisi yeni fragmanı… Gectiğimiz sezon 93. bolumu sezon finali yapan Cukur'un yeni sezon cekimleri gectiğimiz gunlerde başlamıştı. Kadrosuna unlu oyuncu İrem Sak'ı dahil eden Cukur'un yeni sezon fragramanı bugun yayınlandı.
CUKUR YENİ SEZON İLK FRAGMAN
CUKUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
4. sezonunun ilk fragmanı yayınlanan fenoman dizi Cukur'un yeni sezonu eylul ayında ekranlarda olacak. Ay Yapım imzalı Cukur, uc sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada kendisinden soz ettirirken, gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri ustune cekmeyi başarıyor.
CUKUR SON BOLUM İZLEME EKRANI
CUKUR SON BOLUM YAŞANANLAR
Yamac bir care bulmak icin Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamac, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Kocovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yontemleriyle cozmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara mudahale edemeyecek. Gizli goruşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songul’e yaklaşmak icin bir adım atacak. Kocovalı kardeşler diğer sorunlarını cozmeye calışırken, yeni duşmanları Arık Boke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.
İLGİLİ HABERİrem Sak, Cukur dizisinin kadrosuna Seren karakteriyle girecek
Son guncelleme: 20:59 - 22.08.2020
CUKUR YENİ SEZON İLK FRAGMAN
CUKUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
4. sezonunun ilk fragmanı yayınlanan fenoman dizi Cukur'un yeni sezonu eylul ayında ekranlarda olacak. Ay Yapım imzalı Cukur, uc sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada kendisinden soz ettirirken, gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri ustune cekmeyi başarıyor.
CUKUR SON BOLUM İZLEME EKRANI
CUKUR SON BOLUM YAŞANANLAR
Yamac bir care bulmak icin Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamac, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Kocovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yontemleriyle cozmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara mudahale edemeyecek. Gizli goruşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songul’e yaklaşmak icin bir adım atacak. Kocovalı kardeşler diğer sorunlarını cozmeye calışırken, yeni duşmanları Arık Boke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.
İLGİLİ HABERİrem Sak, Cukur dizisinin kadrosuna Seren karakteriyle girecek
Son guncelleme: 20:59 - 22.08.2020