Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cukur 4. sezon 5. yeni bolum fragmanı geldi! İşte Cukur 4. son bolumde yaşananlar…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Cukur dizisi bu akşam 97. bolum ile ekranlara geldi. Cukur'un son bolumunde, Cengiz Erdenet'in Yamac'a bundan boyle beni de koruyorsun demesi dikkat cekerken, "Yamac ve Cengiz neden yan yana?" sorusunu akıllara getirdi. İşte Cukur 98. yeni bolum fragmanı ve son bolumde yaşanan olaylar... CUKUR 98. YENİ BOLUM FRAGMANI GELDİ

cukur-4-sezon-5-yeni-bolum-fragmani-geldi-iste-cukur-4-son-bolumde-yasananlar-5f72cd95651a0.jpg
CUKUR 97. BOLUM OZETİ:
Vartolu, Yamac’a hesap sorarken, Yamac’ın “Cukur’a bir şey olmasın diye kendimi sattım!” sozleri şaşırtıyor. Yamac’ın Erdenetlerin yanına gectiğini duyan Cumali’nin vereceği tepki merakla beklenirken, aksiyon dolu catışma sahneleri heyecanı yukseltiyor.
Yamac, Erdenetler'in Cukur'a yapacağı baskınla bir kez daha sınanacak. Cengiz'in gozunu karartıp, gucunu gosterdiği bu hamle butun Cukur'u derinden etkileyecek.
Yamac, ailesini korumak icin bir secim yapmak zorunda kalacak. Bu secim, Kocovalılar'la arasında yaşanacak bir savaşın başlangıcı olacak.
Hayatı tehlikeye giren Arık, icine duştuğu kumpastan cıkmaya calışırken surpriz iki isim ona yardım edecek. Merakla beklenen Azer ve Karaca yuzleşmesinin sonunda herkesin hayatı değişecek.
Son guncelleme: 00:27 - 29.09.2020