Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cristiano Ronaldo oğluyla ilişkisi hakkında konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
cristiano-ronaldo-ogluyla-iliskisi-hakkinda-konustu.jpeg

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, yuzyılın oyuncusu odulunu aldığı toren sonrasında acıklamalarda oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile ilişkisi uzerine de şaşırtıcı sozler sarf etti.
“HENUZ 10 YAŞINDA”
35 yaşındaki Ronaldo acıklamasında, “İleride iyi bir futbolcu olup olamayacağını goreceğiz. Buna kızdığımı bilmesine rağmen bazen kola iciyor, cips yiyor. Bazen ona vucudunu yenilemesi icin soğuk suya girmesini soyluyorum. Bana suyun cok soğuk olduğunu soyluyor. Bunlar normal cunku henuz sadece 10 yaşında” dedi.
“EN İYİSİ OLMASINI İSTİYORUM”
Ronaldo “Oğluma futbolcu olması icin baskı yapmayacağım ama yardımımı isterse tabii ki yardım edeceğim. Bu uzun ve sıkı bir calışma gerektiriyor. Oğlumun her şeyden once futbolcu da olsa doktor da olsa en iyisi olmasını istiyorum” diye konuştu.
cristiano-ronaldo-ogluyla-iliskisi-hakkinda-konustu-5fead83a2f9b0.jpeg
Cristiano Ronaldo Jr. dışında, Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo isimli 3 cocuğu daha olan Portekizli yıldızın 7 cocuk sahibi olmak istediği biliniyor.
cristiano-ronaldo-ogluyla-iliskisi-hakkinda-konustu-5fead83a6c608.jpg

İlginizi CekebilirRonaldo'nun oğlunun tek başına jet-ski kullanması tepki cekti

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur