Çin 520.000 onaylanmış Covid-19 vakası bildirdi… Kore’de de hastaneye yatan hasta sayısı hızla artıyor.
Çin’de 520 bin vaka doğrulandı.
Netizen yorumları:
Kaynak: pannchoa
The post Covid Vakaları Yeniden Tırmanışta: Çin’de Yarım Milyondan Fazla Vaka Bildirildi appeared first on KoreZin.
Çin’de 520 bin vaka doğrulandı.
Netizen yorumları:
- Vay canına, hastalandığımda tüm vücudum o kadar çok ağrımıştı ki ağrıdan su içmeye bile gücüm yetmemişti.
- Dört kez Covid geçirdim; normal bir soğuk algınlığından daha kötü ama grip kadar ağır değil… Ama hastayken kesinlikle perişan oluyorsunuz. Sonrasındaki yan etkiler yüzünden sesim kolayca kısılıyor ve ne zaman yorgun düşsem boğazım hemen şişiyor.
- Çok acı vericiydi, bunu bir kez daha yaşamak istemiyorum.
- Doktor, Covid-19 semptomlarının kişiden kişiye çok büyük farklılıklar gösterdiğini söyledi; bazı insanlar tamamen belirtisiz atlatırken, diğerleri ölümden dönüyor.
- Acaba ben de mi Covid oldum… Geçen hafta yaklaşık iki gün boyunca ölecekmiş gibi hissettirecek kadar hastaydım ama sonra çok hızlı geçti. Hastane klima çarpması gibi göründüğünü söylemişti gerçi.
- Sanırım ilk günlerdeki gibi insanların ölmemesi bir teselli… Mutasyonlar nedeniyle ölüm oranı düştü ama bu durum beni hâlâ çok sinirlendiriyor, lanet olası pislikler.
- İki kez yakalandım ama benim için soğuk algınlığına yakalanmaktan hiçbir farkı yoktu.
- Artık sıradan bir soğuk algınlığı gibi bir şeye dönüştü ve pek çok insan artık üç veya dört kez yakalandı, bu yüzden bu noktada…
- Ah, Covid ile gerçekten çok zor zamanlar geçirdim, tekrar yakalanmak istemiyorum ㅠㅠ.
- Ah, yeniden maske takmam gerekecek ㅠ.
Kaynak: pannchoa
The post Covid Vakaları Yeniden Tırmanışta: Çin’de Yarım Milyondan Fazla Vaka Bildirildi appeared first on KoreZin.