Magazin Editor
Magazin Habercisi
Sanatcı Coşkun Sabah'tan kızının bikinili fotoğrafları uzerine sarf ettiği iddia edilen sozlere acıklama geldi: 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye bir soylemim olmadı. Bunu ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat odemeyi taahhut ediyorum. Coşkun Sabah’ın bir gazeteye verdiği roportaj sırasında kızının Instagram’da paylaştığı bikinili fotoğraflar uzerine sarf ettiği iddia edilen sozler gundeme bomba gibi duştu.
Aydın, İzmir ve Manisalıları ayağa kaldıran ve sosyal medyadan binlerce paylaşım yapılan haberler uzerine Sabah’tan acıklama geldi.
“AĞZIMDAN BOYLE BİR SOZ CIKMADI”
Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile hakkındaki asılsız haberler icin yasal hakkını kullanacağını acıklayan Sabah, şoyle konuştu:
* İzmir ile beni kapıştırmaya hic uğraşmayın. Benim ağzımdan boyle bir soz cıkmadı, boyle bir soylem olmadı. ‘Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım’ diye falan. Bunu ispat edene 1 milyon dolar tazminat odemeyi taahhut ediyorum.
* İşte Cağlayan da orada. Bu videoyu da delil olarak savcıya sunabilirler. Boyle bir soylemi cıkartsınlar, 1 milyon dolar ananızın ak sutu gibi size helal olur. Bu bir iftira.
* Aydın, İzmir, Manisa olarak şehir ornekleri verdim ki vermez olaydım. Buralar Turkiyemizin modern kentlerinden. Buralarda bu tur fotoğraflar normal karşılanır ama doğuda yakışık almaz diyorum. Batı gibi cağdaş duşunemiyor diyorum. Bunda ne var ya! Burada Manisa’ya, Aydın’a, İzmir’e hakaret mi var yoksa ovgu mu var?
* Benim icim dışım bir. Turkiye’nin her koşesinin sevdalısıyım. Ben Turkiye’de bir doneme imza attım ve 40 yıldır bu piyasadayım. Ne konuşursam kulağım da duyar. Ama etraf bunu saptırıyorsa, iftira atıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.
* Boyle doğruları konuşan sanatcı az bulursunuz. Oyle abuk subuk, gaza gelip, işi irdelemeden yorumlar yapmayın. (İHA)
Son guncelleme: 10:55 - 21.12.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur