Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu sanatcı Coşkun Sabah’ın pandemi doneminde “Gecinemiyorum” sozleri uzun sure cok konuşulmuştu. Sabah, “Benim ağzımdan ‘gecinemiyorum' kelimesi cıkmadı. Bunu ispat edene noter huzurunda 1 milyon dolar vereceğim. Ben ‘hazıra dağ dayanmaz' dedim. Kızım yurtdışında iyi bir paraya okuyor, evinin kirası sadece 900 Euro. Şahsi kredilerim var. Bu soylediğimi kac sanatcı dile getirir ama kabak benim başıma patladı.” demişti. Eğitimini İngiltere'de surduren unlu sanatcının kızı Roza, tatil sezonunu Alacatı'da actı. Roza paylaştığı bu fotoğrafa, "Guneşli" notunu duştu. Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden olan Roza Sabah, 1999 yılının nisan ayında dunyaya geldi. Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor.Coşkun Sabah, kızı Roza doğduğunda gazetecilere şunları soylemişti: "Ceyda hamileyken bebeğin cinsiyetini oğrendiğimizde annemin ismi olan Roza'yı koymak istedik. Roza doğduğunda inanamadık, anneme cok benziyor. Gozlerinin mavi oluşu aynı annem. İki kuşak sonraya gecebiliyor demek ki."