Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Coşkun Sabah tepkiler sonrası isyan etti: Kızım ve şahsım uzerinden…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Karantina doneminde yaptığı 'Parası olmayan beni anlayamaz' acıklamasıyla gundeme gelen Coşkun Sabah bu defa kızı Roza Sabah ile gundemde... Bikinili pozlar paylaştığından oturu kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattırdığını acıklayan Coşkun Sabah gelen tepkilere sosyal medyadan yanıt verdi. Coşkun Sabah kızı Roza icin soylediği “Universite oğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı olamaz. Kapattırdık Instagram'ını” acıklamasıyla gundeme gelmişti.
Bu acıklamadan sonra eleştirilerin odağı olan Sabah yapılan yorumlara cok kızdı. Sabah Instagram’da yaptığı paylaşımda “Kızım ve şahsım ustunden gercekleştirilmeye calışılan esas dışı gundem hakkında yazanlar, şahsıma hakaretlerde bulunanlar, kızıma hakaretlerde bulunanlar hakkında gereken işlemi aynı gun icerisinde başlatmış bulunmaktayım” dedi.
Coşkun Sabah acıklamasının devamında ise “Kimse benim evlat yetiştirmemi veya babalığımı sorgulayamaz” diyerek tepki gosterdi.
coskun-sabah-tepkiler-sonrasi-isyan-etti-kizim-ve-sahsim-uzerinden-5f26b28cc2b80.jpg
Sabah, kızıyla kus olup olmadığı konusunda ise daha onceki acıklamasında “Kızınızın sizinle 10 gundur konuşmadığı haberleri doğru mu” sorusuna “Ben ona gonul koydum. Kızım yaptığı hatayı biliyor. Kızımın bana bir kızgınlığı yok” demişti.
Son guncelleme: 13:39 - 02.08.2020