Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Coşkun Sabah: Hulya Avşar beni askerdeyken aldattı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
coskun-sabah-hulya-avsar-beni-askerdeyken-aldatti.jpeg

Coşkun Sabah, 32 yıl once aşk yaşadığı Hulya Avşar hakkında ihanet itirafında bulundu. Sabah, "Hulya beni askerdeyken Tanju Colak'la aldattı" dedi. Coşkun Sabah, Ucankuş TV’de katıldığı bir programda Hulya Avşar ile ilgili bir anısını anlattı:
“Hulya ile birlikteydik. Bir yıldan sonra benim askerlik zamanım geldi. Havalimanına Hulya beni ağlayarak yolcu etti. Sonra askerdeyken Tanju Colak ile birlikte olduğunu haberini okudum.”
Program sunucularının “Kesin doğru muydu?” sorusu üzerine Sabah, “Evet haber doğruydu. Yıl 1988…”dedi.
Hulya Avşar-Coşkun Sabah aşkı 1987-88 yılları arasındaydı.
coskun-sabah-hulya-avsar-beni-askerdeyken-aldatti-5fd88ca472301.jpeg
Hulya Avşar-Tanju Colak aşkı 1988-91 yılları arasındaydı.

GUNLERCE AĞLADI
Yıllar once bu konuda acıklamalar yapan gazeteci Bilal Ozcan da “Coşkun, Hulya’ya bir turlu ulaşamadı ve sonra gazeteyi gosterdim. ‘Hulya Avşar, genc bir iş insanıyla aşk yaşıyor’ diye haber vardı. Coşkun yıkıldı. Gunlerce ağladı. Askerdeyken boyle bir şey yaşamıştı Coşkun Sabah. Cok ezildiğini hissetti. Hep onu teselli ediyordum” demişti.
Bilal Ozcan, Hulya Avşar-Coşkun Sabah aşkının nasıl ortaya cıktığını ise şoyle anlatmıştı: “Once ilişkinin dedikodusu cıktı, sonra itiraf ettiler. Beraberlikleri 10 ay surdu. Belki daha da fazla surmuş olabilir. Birbirlerini sevdiler. Bunu gazetecilere de acıkladılar. Ama demek ki Hulya Avşar, bir başka ilişkiye hazırlamış kendini, Coşkun askere gidince de ilişkisini kopartıp yeni ilişkiye başlamıştı.”
Son guncelleme: 09:13 - 15.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur