Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Coronaya yakalanan Irmak Unal hastaneye kaldırıldı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
coronaya-yakalanan-irmak-unal-hastaneye-kaldirildi.jpeg

Gecen gunlerde corona virusune yakalandığını acıklayan oyuncu Irmak Unal, hastaneye kaldırıldı. Unal'ın ateşinin duşmemesi, tomografisi ve tekrarlanan kan testi sonucunda hastaneye yatırılmasının uygun gorulduğu oğrenildi. Cihan Unal’ın kendisi gibi oyuncu olan kızı Irmak Unal, gecen gunlerde corona virusune yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Unal, hastaneye yatırıldığını acıkladı.
Unal, “Maalesef okulların acılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası ucuş yapan insanların 14 gun karantinada bulunması gerekiyor” diyerek yaşadığı zor gunleri takipcileriyle paylaşmıştı.
“GUNLERDİR ATEŞİMİ DUŞUREMEDİM”
Irmal Unal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Merak eden, arayan soran, yazan herkese binlerce teşekkurler. Gunlerdir ateşimi duşuremedim. Bugun tomografim ve tekrarlanan kan testim ışığında hastaneye yatmam uygun goruldu. Umarım en yakın zamanda atlatacağım. Guzel mesajlarınızı okuyorum. Ve işin ustesinden gelir gelmez sizlere anlatacağım tecrubemi. Şimdi biraz dinlemem lazım” notunu paylaştı.
coronaya-yakalanan-irmak-unal-hastaneye-kaldirildi-5fa2afdf59e99.jpeg

İlginizi CekebilirIrmak Unal: 4 gundur corona ile boğuşuyorum

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur