Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Corona virusune karşı koruduğu iddia edilen urunu Seren Serengil savundu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gecen gunlerde Şeyma Subaşı, Seda Sayan, Demet Şener gibi unlu isimlerin ust uste tanıtımını yaptığı ve corona virusune karşı yuzde 89 koruduğunu iddia ettikleri bir urunun savunmasını Seren Serengil yaptı. Serengil urunu, "Ben her gun iciyorum, henuz olmedim" şeklinde savunarak pes dedirtti. Henuz birkac gun once piyasaya cıkan No-Attack adlı urunu bircok unlu isim sosyal medya hesaplarında paylaşarak tanıtımını yapmaya başlamış, tanıtılan urunun Tarım Bakanlığı’ndan onayı olup olmadığı ise belirsizliğini koruyordu.
corona-virusune-karsi-korudugu-iddia-edilen-urunu-seren-serengil-savundu-5e76418e44f30.jpg
Fakat unlu isimlerin ısrarla “Corona viruse karşı etkili” ifadeleriyle tanıttıkları urunun Tarım Bakanlığı’nın Onaylı Takviye Edici Gıdalar Lisesi’nde No-Attack adlı bu urunun yer almadığı anlaşılınca olaylar buyudu.
Unlu isimler urunu tanıttıkları videoları bir bir hesaplarından kaldırırken, urunun resmi hesabı da Instagram uzerinden kapandığı goruldu. Bu da marka hakkındaki guvenilirliğin sorgulanmasına neden oldu.
corona-virusune-karsi-korudugu-iddia-edilen-urunu-seren-serengil-savundu-5e76418e865da.jpg
Ancak No-Attack adlı urunu tanıtanlardan biri olan Seren Serengil, urunu her gun kullandığını ve sonuna kadar arkasında durduğunu gosteren bir acıklama yapma ihtiyacı hissetmiş. Serengil’in bir Instagram gonderisinde bir kullanıcıya cevap olarak yazdığı yorumda bahsettiklerinin ironi icermesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.
[h=2]“CORONA VİRUSUNE İYİ GELDİĞİNİ SOYLEYEN İKİ SALAK YUZUNDEN BOYLE OLDU”[/h]Serengil, firmanın pazartesi gunu acıklama yapacağını belirterek şu cumleleri kurdu:
* Corona virusune iyi geldiğini soyleyen iki salak yuzunden boyle gundem oldu. Ben boyle bir şey soylemedim, takviyenin icindekilerden bahsettim. Bu da bir suc değil. Butun televizyonlarda reklamı donuyor artı henuz satışta da değil.
corona-virusune-karsi-korudugu-iddia-edilen-urunu-seren-serengil-savundu-5e76418ed9083.jpeg
* Ben her gun iciyorum henuz olmedim gayet de iyiyim. Boyle bir haber cıkınca şirketten bakanlık iznini istedik. Pazartesi gereken acıklamayı yapacaklarını, bu dedikoduyu cıkaran kişilere tazminat davası acacaklarını soylediler.
* Pazartesi o izin gelmezse ben dava acarım başta, daha satışta yok yani kimse icmedi ama ben iciyorum bir haftadır. Herkesten cok hesabını ben sorarım.
corona-virusune-karsi-korudugu-iddia-edilen-urunu-seren-serengil-savundu-5e76418f308a6.jpg

İLGİLİ HABERUnlu isimler, coronaya karşı koruduğu iddia edilen urun tanıttı, insanları yanılttı