Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Corona virusu kaptığı iddia edilen Kıvanc Tatlıtuğ’dan ilk acıklama

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ hakkında corona virusune yakalandığı ve geceyi hastanede gecirdiği şeklinde bir haber yapılmıştı. Tatlıtuğ, hakkında yapılan bu haberler sonrasında sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu. Corona virusu salgınının ortaya cıkmasının ardından İstanbul’un yoğun temposundan ve kalabalığından uzaklaşıp eşi Başak Dizer ile Kemerburgaz’daki evine cekilen Kıvanc Tatlıtuğ’un dun akşam kendisini iyi hissetmediği ve bir hastaneye giderek muayene olduğu soylendi. Kontrol amaclı hastaneye gittiği oğrenilen Kıvanc Tatlıtuğ’un hastaneye yatışı yapıldı. Yakışıklı oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ'un corona virusune yakalandığından şuphe ettiği iddia edildi.
Tatlıtuğ hakkında cıkan bu haberlerin ardından sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu ve şunları yazdı:
‘Herkese merhaba, 15 gundur eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim uzerine geldiğim hastanede beni muşahede altına aldılar. Lutfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım… Sağlıkla kalın’
corona-virusu-kaptigi-iddia-edilen-kivanc-tatlitug-dan-ilk-aciklama-5e848aa98a8bc.jpg
corona-virusu-kaptigi-iddia-edilen-kivanc-tatlitug-dan-ilk-aciklama-5e848aa9c1aa3.jpg

İLGİLİ HABERKıvanc Tatlıtuğ kimdir? Kıvanc Tatlıtuğ kac yaşında?

Son guncelleme: 12:33 - 01.04.2020